ışıklı kapı eşiği ney ya, şu kapının altından logo çıkıyor omu ışık veren, yoksa , veya kapı bademimi ney yani ben anlamadım, ama emin olun olsaydı ben alır ve bulurdum herneyse
[QUOTE="Duygu, post: 594598, member: 40584"]ışıklı kapı eşiği ney ya, şu kapının altından logo çıkıyor omu ışık veren, yoksa , veya kapı bademimi ney yani ben anlamadım, ama emin olun olsaydı ben alır ve bulurdum herneyse [/QUOTE] Ben zaten örnek olması açısından yazdım bunu.Işıklı kapı eşiği bu dercesine
Ben zaten örnek olması açısından yazdım bunu.Işıklı kapı eşiği bu dercesine[/QUOTE] o kadarınıda anlayalım bir zahmet yahu
gorsellerde cok guzel gorunuyor. Ama gercekte nasil acaba taktiran varmi birde bunun elektrik baglantisi ni nerden alcaz?
Genelde pillileri tercih ediliyor.miknatis kapinin altina takiliyor.sizin araca uygun.yeni i20 icin daha piyasaya cikmadi
Ben gecen gun serviste gordum isikli kapi esigi takiliydi showroomda i20de ankarada ataydi galiba bayinin adi
Merhaba Omsaline sitesine girin.oradan yonlendirilen otoaksesuar.com sitesinden 207 tl ye bulabilirsiniz.kablosuz pilli sistem.sitedeki resimde üzerinde baska sey yazmasina ragmen talebiniz uzerine i20 logoli geliyor. Bilginize GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi