Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar kazasız belasız sürüşler. Fiesta polo clio test edip bakıp inceledeikten sonra biraz önyargı ile gittiğimiz huyndai de yeni i20 yi eşimle test edip inceledikten sonra şöyle bi bakışıp sipariş verip çıktık ama iyi ettik kötümü ettik bilmiyorum. Aracın detayına girmeyim ama hertürlü incelemizden sonra diğer baktığımız araçlardan her anlamda üstündü. Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
Bence iyi yapmışsınız hoş geldiniz dizel mi benzin limi alıyorsunuz şimdiden hayırlı olsun Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler. 1.2 benzinli elite blue cam tavansız sipraiş verdik. Kıran kırana pazarlıktan sonra 42.500 tl ye
Abicim hayırlı uğurlu olsun bende 1.2 style cam tavan aldım. Sigorta ve mtv ücretleri kime ait acaba boludan aldınız aracı sanırım ?
Teşekkürler sağolun. Oğuz kardeşim boluda Huyndai yok düzceden sipariş verdik. Plaka ruhsat mtv trafik sigortası kışlık paspas ve bagaj havuzu dahil. Ben gittiğimde baz model vardı ve Kartel koruma plastikti gelecek araçtada plastik ise demir olan ile değiştirme sözünüde aldım.