Arkadaşlar bugün nette dolaşırken RACE CHIP PEDALCHIP İLE SÜRÜŞ DENEYİMİ KONTROLÜ diye birşey gördüm. sürüş modu belirliyor anladığım kadarıyla. 1,2 atmosferik motora bunun ne kadar bir katkısı olabilir ki? kullananlar var mıdır?
Bende çok merak ediyorum , Pedala takılan bişey neyi güçlendirebilir Pedal dediğimiz şey potansiyometre bunun üzerinde nasıl bir modifikasyon yapılırki Para tuzakları.
Elektronik sistemli araçlarda gaz pedalinin biraz daha seri şekilde gaz vermesine yarıyor tepkiyi ani veriyor normale gore performans filan hikâye. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Performansla alakası yok hocam, @fbakirel inde dediği gibi sadece pedalın biracık daha seri olmasını sağlıyor. Yani öyle süslü süslü anlattıkları gibi değil.
merhaba 1,6 cruze aracım da kulanmıştım. gaz tepkisi canlanıyor. fakat ben motor beynine chip yaptırmıştım. o daha etkili oluyor motor torku kendine geliyor chipin etkisi daha güzel normal kulamında yakıtı bile düşüyor.
gaz pedalına araya direnç bağlanıyor iletimi hızlandırıyor, turbolular da daha etkili oluyor. en sağlamı iyi bir yazılım. memnun kalırsınız.
Arkadaşlar bı gün arkadaşın ford focusunu test ettik araçta pedal commander var. Kapalı ve açıkken belirgin fark var. Açıkken şehiriçinde pedala dokunsan patinaja düşüyor. Bariz fark var. Başkası söylese inanmazdım ama canlı test edince iş değişiyor. Ha... alırmıyım almam en son race chip olayından sonra orjinal kullanma taraftarıyım, ama bir gözüm chip te Serdar bey de bırakmış ama nasıl yapacağız bakalım.