Arkadaşlar aracım , 2013 Yeni i20 , mevsim yaza geliyor özellikle yazın daha çok kirleneceğini varsayarak aracıma orijinal koltuk döşemesi üzerine kılıf alayım istiyorum. Şöyle nette bir dolaştım , genel olarak üniversal denilenler fiyat olarak iyi ama , alıpta uygulamaya geçince sorun çıkar diye vaz geçtim. Araca özel dikim yapan yerler var sipariş vereyim istiyorum , ancak öncelikle sizlerden bir marka veya kaliteli ürün için fikir alayım istedim , acaba yakın zamanda koltuk kılıfı işiyle uğraşan arkadaşlarımızın tavsiyeleri neler.
Arkadaşlar ben ciddi olarak şu linkteki yeri düşünüyorum , sizinde varsa bildiğiniz yer linkini atabilir misiniz? https://www.otomakilif.com/
Benimde 2013 model i 20 aracım var. Ben geçen sene çok araştırdım ve aracıma kılıf taktırmıştım. Bugün itibari ile kılıfları keserek zorla çıkarttım. Sanki yeni bir araca biniyormuşsunuz hissi oluşuyor insanda. Ayrıca kılıfın köşelerinde bulunan kablo tarzı malzeme aracın koltuğuna baskı yapmış ve nerdeyse delecekmiş. Ben bu saatten sonra kılıfa karşıyım. Koltuklarım hasar görürse gider yeniden döşeme yaptırırım.
Zaten kilifi ozel dikim yaptircaksin hazirlardan hayir gelmez bence hic gerek yok temiz kullanin boyle bir seye para vermeye gerek kalmaz HTC One cihazımdan gönderildi