Arkadaşlar Hindistan'da ki bir Hyundai galerisinin i20 için ürettiği bodykit çok hoşuma gitti bunu Türkiye'den temin etme şansımız olur mu acaba? Bu konuda fikri olan yardımcı olabilecek birilerini bulabilir miyiz?
Bu gerçekten çok iyi tasarlanmış. Ben de uzun zamandır iyi bir body kit arıyorum i20 için. Ama internette gördüklerim birbirinin kopyası. Maşbieller haricinde orijinalliği değiştiren unsurları gözardı etmişler. Özellikle ön ızgara ve arka tampondaki değişikliklerin üzerine jant değişikliği arabaya bambaşka bir hava katıyor. Eğer bu bodykit'e ulaşırsan buradan mutlaka yaz üstad, biz de yararlanabilelim
eğer galerinin ismini bulabilirsem adamlara ulaşmaya çalışacağım eğer bi sonuç çıkarsa burdan da haber veririm. bu arada fotoğrafları gördüğüm site bu rası :Dealerships design custom body kit for Hyundai i10, i20
Komple body uygulaması olmasa bile spoyler ve cam rüzgarlıkları işi götürür diyorum.Ayrıca jantlar berbat bence ve marşpiyel . Marşpiyellerde güzel. Aracını bozmak istemeyenler için güzel olabilir . i20 çok çılgın duruyor yahu
Hindistanda üretilen i20 lerin parçaları malum bizde üretilen Troylara birbir oluyor , bu arada bodykitleri de ithal eden firma olabilir , örneğin İmparator Otomotiv | Hyundai Yedek Parça | Kia Yedek Parça | Orjinal Yedek Parça | Yan Sanayi Yedek Parça adresinde satılan parçaların çoğu Hindistandan gelme belki aksesuarda ithal ediyorlardır ben paçalıkları bu adresten almıştım ve birebir uyum sağladı. Yukarıdaki aracın bence jantı hiç fena değil kişiye göre değişiyor demek ki beğenme olayı , çünkü o jantın 10 kollusu benim aracımda içindeki kırmızı çember benimkinde daha sade ve daha ince.
Hocam senin jantlarını da gördüm bence bunlardan çok daha güzeller. Ben daha büyük jant taraftarıyım biraz da bu yüzden beğenemedim sanırım bu araçtaki jantları.
ruzgarlık harika, arka tampon da basarılı ama bu gune kadar wrc haricinde ön calışmaları basarılı bulamıyorumm