Arkadaşlar hepinize merhabalar 1 hafta önce ikinci el 1.4 crdi sytle paket i20 aldım araçdan şu an için gayet memnunum ancak bazı özelliklerin elite paket olmadıgı için aracımda olmadıgını ögrendim bunların bazılarını aracıma eklemem mümkünmüdür bunun için sizden tavsiye istiyorum. Nedir istedigim özellikler otomatik katlanan aynalar otomatik yanan farlar kararan dikiz aynası yagmur sensörü bunları veya bir kaçını servis aracılıgı veya aksesuarcılar aracılıgı ile aracıma ekleyebilirmiyim. Forumda araştırdım ancak bir sonuca ulaşamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Oyle bir iş yapılabilir ama çok pahalı olur benim aracım 2015 i20 elite cam tavanlı ama bazen aynaların kapanmasını istemiyom kışın mesela karda buzda kırılacak gibi oluyo yagmur sensörü bence çok kullanışlı değil otomatik yanan farları seviyorum ama olmazsa olur yani
Önceki aracım c4 picasso idi bu özellikler vardı ve aktif olarak kullanıyordum bu aracımda olmayınca arıyorum açıkcası en çok katlanan ayna ile far sensörünü arıyorum
öncelikle hoşgeldiniz , forumda mavi bir i20 görmek güzel oldu servisler bu tip eklemeleri yapmaktan çekiniyorlar bir üst paket araç satmayı daha uygun buluyorlar. aksesuarcılara pek güven olmuyor orijinal dediği parçalar taklit yeteneği yüksek yan sanayiler olabiliyor ve en önemlisi bunları araca bağlayacak ustanın mahareti. bence çok da eksikliği hissedilecek şeyler değil. otomatik yanan far için çözüm basit aracın farlarını açık konumda bırakın anahtarı kontaktan çekin kapıları kilitleyin bir süre sonra zaten kendisi kapatıyor, kapıları açma tuşuna basınca da yanıyor
Daha sonradan bu bahsettiğiniz özelliklerin birkaçını yaptıracak olsanız dahi yeni aracınızın parçalarının sökülüp fabrika ayarında tekrardan takılamayacağını göz önünde bulundurmanızı yeğlerim. Ayrıca bahsettiğiniz özelliklerden şahsen ayna ve yağmur sensörü çokta ihtiyaç duyulan birşey değil. Yaptırmaya kalktığınızda ön döşte çok işlem yapılması gerekecek oda riskli hep kablo elektronik aksamın bulunduğu kısım. Fakat otomatik kararan dikiz aynası mantıklıdır ihtiyaç duyulabilir uzun farı kapatmayanlarımız olduğu için