Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni İ20 hakkında ilk izlenimlerim

'İ20 Forum - Club' forumunda amarulas tarafından 7 Kasım 2014 tarihinde açılan konu

1. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Merhabalar Dün okuldayken bi telefon geldi Yeni İ20 mağazamıza geldi görebilirsiniz diye bende Fren disklerinde problem olduğunu düşündüğüm için götürücektim bahane oldu gittim öncelikle arabayı canlı görmeniz fotoğraflardakinden kat kat daha sportif ve şık tasarım ekibini kutlamak gereliyor bu kadar güzel hem klasik hemde spor bi araba yapamazlar dış tasarımı ve kalietesi hırçınlık filan beni fena vurdu açıkçası çok sportif ve tehlikeli duruyor ben burdayım diyor herkezin aklındaki hyundai çekingenliğini ortadan kldırcak cinsten bu tasarıma yeni opel corsa yaklaşamaz bile güzel olan arabayı çırkenleştirdiler ki i20 den sonra gözümden düştü adamlar yaptılar bu sefer dıştan görünüşü bu şekilde içine bindiğimde ise direksiyon sanki 2012 bir 520 direksiyonu gibi gayet şık ve kaliteli ilk önce direksiyonu gözüme çarptı daha sonra göstergeler allhım dedm bukadar güzel yapamazlardı koltukları yumuşak iç malzeme kalitesi dahada iyileştirilmiş göğüslük orta konsol kapılar filan herşey tamamen değişmiş hyundai müşterilierini dinlemiş araca ESP eklenmiş geçen yıl varmıydı bilmiyorum ESP gerçekten artık gerekli olmalı araca aşık olunası cinsten gençleride hedefe almışlarki sportiflik katılmış araca ve çok çok iyi olmuş özellikle arka camla kapılara arasındaki piano black kaplama çok şık bana biraz citroen ds3 ds4 ü anımsattı panaromik tavan özellikle hoşama gitti araç gidilip görünüp alınması gereken bir araç bence hyundainin tek eksiği hala TSI motora geçmemesi 1.2 ve 1.4 benzinli motorlarını TSI olarak satsa daha çok yakışırdı bu kasanın kırmızısı araç full + full ESP de var bide kalbinde 1.4 TSI 160 HP motor otobanda insanları ağlatırsın ya keşke olsa hemen değiştirim bu aracı alırım fakat 52 bin tl dizel en fulu artık benzinli almam yakıyo ama gitmiyo araç i20 dizeli olan için satip üstüne konulup alınabilir benzinli kullananlar artık manuel yok 1.4 te otomatik sadece birde TSI motor değil alınırmı bilmem iyi düşünmek lazım kasa çok iyi tasarım iç ve dış tan olsun mükemmel fakat biraz performans olsa bu araca en azından bu agresif ve sportif tasarıma yakışırdı şu sıralar sıfırına 52 bin vermektense ben aracımı satip scirocco 1.4 TSI almayı düşünüyorum en azından yakıyor fakat gaza basıncada gidiyor keşke bu tasarıma bi TSI motor ekleselerdi keşke

2. ReNe

ReNe Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    201
    Ad Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bende 1-2 saat içinde incelemeye gidiyorum inşallah , bakalım nasıl bir araçla karşılaşacağım ;)

3. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    tsı değil hyundainin motoru yalnız. t-gdi olması lazım. evet crdi ye full donanım koymamaları benimde canımı fena sıktı açıkçası...

4. coupe

coupe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    çağan ser
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    tavsiyem kesinlikle 1.2 full kappa motor..çekişine inanamayacaksınız...

5. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Biliyorum hocam keşke TSI olsaydı dedim tadından yenmez

6. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    yeni i20 yi web sitelerinden kaldırmışlar...

demek güncelleme mevcut...

acaba bi süpriz yapılır mı ki... hani 1.4 turbolu yada 1.1 turbolu CRDi yada 1.6 turbolu...

ama hiç sanmıyorum... kendisi güzel olsa da motor çok önemli motoooorrr...

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bende hiç sanmıyorum :) Belki donanım paketlerini yanlış yazmışlardır düzeltiyolardır.

8. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Akşama mesai var desenize :D

From my phone

9. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    yeni i20 de otomobil namına beni tatmin etmedi, otomobilde baktığım şeylerin başında gelen motor gücü malesef tırt çıktı, o kadar donanıma o kadar iyileştirmenin yanına 80-90hp lik motorlar gitmişmi? elinizi vicdanınıza koyun yahu? dış kasayı değiştirip arabayı bir güzel süsleyip eski i20 motoru ile piyasaya sürmek nedir? otomobil bu yahu bunun dini imanı motordur sonuçta aynası otomatik katlansa ne olur katlanmasa ne olur? hayır kesinlikle daha üst segment tercih etmeyeceğim i20 serisi biraz daha iyi olmalı, motor gücü gerek tork gerek beygir gücü manasında getz ten beridir yavaş yavaş azalıyor 2016 yeni i20 modeline 70 hp motor koyacaklar herhalde işte buraya yazdım. Turbo GDI motorlarıda çeyizlik saklıyorlar herhalde B segmentine koymaya çekiniyorlar. Sürücü ve tam dolu depo ile beraber 1230 küsür kilo demekki o kadarda kemikli sert kasalı bir araba değil. Dolayısı ile eski motor belki eski şanzıman ile fiyatının çokta pahalı olmaması gayet doğal, dingil mesafesi dahi aynı neredeyse.

10. Hyundai5448

Hyundai5448 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Çağrı ÖZYİĞİT
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Elite seçeneğinin dizel versiyonda olmaması büyük hayal kırıklığı. Aracı dizel alanlara navigasyon opsiyon olarak bile sunulmuyor...

11. amarulas

amarulas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    doğan ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Bu aracu büyük umutlarla bekledim tasarımı çok güzel ama bi laf vardır makyajda biyere kadar Expertiz 2013 model İ20 me 27 bin tl dedi takas için resmen dalga geçtiler benimle araç 8.500 km de daha ve internette 34-35 diyorlar İnternetten satıp Turbo motorlu bi araca geçmeye kadar aldım keşke şu yeni i20 de 1.4 tsı koysalar ozaman fark filan dinlemem alırım

12. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Eski kasa ile arasında fazla fark yokmuş zaten bence eski kasayı zor satarlar. Sıfır alacak 3000 tl fazla verir yenisini alır.

From my phone

13. cenker_baba

cenker_baba Guest

Eski kasanın fiyatı düşecektir bence

Tepe Taklak Candır

14. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    yarın pazar eğer açık olursa gidip bi yeni kasa denemesi yapayım iyice hayallerimi süsler oldu bu i20 ve i30 lar... :)

15. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    i20 değilde i30 un kokpite bir binersen direksiyona el sürersen birde denemek için onu kullanırsan... ormanda safari için gezerken su kenarında peri kızı görmüş gibi olursun söyleyeyim Ahmet:) hele era dan sonra uzay mekiği gibi gelecektir, satıcı sana şunu diyebilir era yı ver şimdi bize al hemen götür i30 u sonra yavaştan ödersin diyebilir:) senedi taksidi sonra yaparız sen al git diyebilir mevzu çok acayip yerlere gidebilir hazırlıklı gitmen iyi olur.

16. ReNe

ReNe Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    201
    Ad Soyad:
    Murat Çaşkurlu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Eski kasa için Filo indirimi , meslek indirimi ve 20 bin tl için 20 ay vadesiz taksit seçeneği var ordan satmayı düşünüyorlar ama yemez cidden eski teknoloji olduğu hissediliyor yenisinin yanında ..

17. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    i20 yi denemeye gittim ancak test aracı perşembe güne gelcekmiş telefon numaramı verdim cumartesi günü için sıra aldım gidip test edeceğim inşaallah. ancak içi müthiş hoşuma gitti... benim eraya 23 bin tl takas fiyatı verdiler. full dizel panaromik cam tavan her şey dahil i20 için üstte 29 bin tl istediler... :)

18. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    benim yumurta kasa accente ne isterler acaba

Bu Sayfayı Paylaş