arabayla bugün gezdim ve benzin göstergesi yandı opete gidip benzini aldım ama benzin ışığı hala yanık kaldı biraz ilerliyim düzelir diye devam ettim yokuşta durdum söndü ardından bu benzinle kaç km yol gider göstergesine baktım 37 17 km yol yaptım hala 37 takılı kaldı bunu nasıl düzeltebilirim acaba
bence bi sıkıntı yok gibi tekrar bakın eğer hala devam ediyorsa o zaman servise gitmeniz gerekebilir...
benzini aldıktan sonra kilometre hiç değişmedi 37 deydi benzin aldım 37 17 km yol yaptım hala 37 neden böyle 37 den ne yükseliyo nede düşüyo takılı kaldı
Konunun aciliyet kısmını anlayamamakla beraber kontağı kapatın kapıları kitleyin 1-2 dakika sonra kontrol edin. Birde forum kurallarını gözden geçiriniz. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
konunun aciliyet kısmı eğer servislik bir durumsa hemen götürmeliyim çünkü yarın işe gidicem izin almam çok zor eğer kendim düzeltebiliceğim bişeyse boşuna gitmiyim diye sordum
Belirli aralıklarla güncelleme yapıyor olabilir. Benzin ibresi ne durumda yükseldimi D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarı depo dolu gösteriyo yarı depo ile 250 km yol yapıyor geçen hafta doldurduğumda ama bugün doldurdum takılı kaldı yükselmiyo artmıyo 37 de hep
bilmiyorum araba serviste kalıcak dediler arabayı bıraktım geldim yarın gel dedi ama zor gitmem biraz
gitmeden önce keşke yol bilglisayarından sıfırlasaydınız benim araçta sıfırlanıyordu bazı değerler trip tuşuna uzun basınca hep sıfırlardım
ilk benzin aldığımda aynısı banada olmuştu gidip tekrar benzin ekletirseniz düzelicektir.servislik bşy yok yani
Trip düğmesi onu sıfırlamaz mantık olarak ta sıfırlaması imkansız zaten depodaki yakıtla gidilecek mesafeyi gösteriyor
bazı değerler sıfırlanıyor diye yazdım diğerlerini sıfırlayınca oda düzelebilirdi belkide oyüzden dedim sorun çözüldümü peki ?
Bende dün 20 tl lik benzin aldım.yol bilg 178 km gösteriyordu.benzini aldıktan sonra yol bilg hala178 gosterdi.anlam veremedim.herhalde 20 tl az geldi diye düşündüm.ama yol bilg 178 den aşağiya dogru saymaya başladı.sadece benzin aldığımı farkedemedi sistem
servis söyledi kaç tl lik benzin aldın dedi bende 20 dedim o zaman oo öyle kalır dedi oynamaz algılamaz araba onu en az 30 tl etkiler arabanın sistemini dedi bende gittim aldım 30 tl yi kendine geldi burada yorum yazan herkese teşekkür ediyorum saolun