S.a arkadaslar araca led xenon takmak istiyorum malumunuz xenon bizim merceklerde isinma sonucu kararma yapiyor bende ledxenon takayim diyorum varmi uygulayan h4 mu h7 mi bizim kisa ve uzunlar.
çinden geçen hafta sipariş verdim çifti 17,09 usd den 6000 kelvin 2*3000 lümen 60w hb3 9005 17.09 usd den aldım bekliyorum 10-15 gün sonra elimde olur yazarım. https://tr.aliexpress.com/item/1pcs...2709795532.html?spm=2114.13010608.0.52.ZbySC8
Kardeşim geldiğinde acaba far kapagına bi tadilat yapmadan sıgacakmı merak ettiğim cunku bende baktım bir süre ama genelde sıgmayacagı kanaatine vardım ?
Hayirli olsun.Bakalim aydinlatmasi guzel olursa bende siparis ederim aynisindan taktindan sonra goruslerini yazarsin cokda para deil 17 dolar denemeye deger.Bursada sordum 250 civari bi rakam soyledi riske girmek istemedim aydinlatmasi kotu olur vs dige bakalim sen dene memnun kalirsan bende hemen siparis gecerim
Kardeşim tamam soket uyuyo onu demiyorum ki ben senin linkteki ledin arkasında sogutucu var o sogutu yuzunden far kapagı kapanmıyo hb3 halojen ampülden sogutucuyla baya uzun oluyo
Bunların yaprak tip sogutuculu olan modelleri var ben uzunlara onlardan taktim kapaklarda kapandı sorun olmadi ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
Ürün çinden geldi 6000 k 6000 lümen.uzun zamandır halojem kullanan biri olarak gözüm yadırgadı biraz. Fotoğraf kısada far ayarı en yüksekte