Sevgili arkadaşlar, yeni i20 lerde don't panic yazılımı gelmekte, fakat bunu kaldırmış bulunuyoruz, yerine IGO8 yükledik fakat GPS bulmuyor ne yazık ki. Aramızda yeni i20 için IGO kullanan var ise , sys.txt dosyasının gps ve diğer bilgilerini paylaşabilir mi ? nerede hata yaptığımızı bulmaya çalışıyoruz. [gps] port = "1" baud ="34800" ve [gps] port = "auto" baud ="auto" şeklinde çalışmadı cihaz markası cyclon multi media , bazı araçlarda daiichi i20 GB diye model var. sanırım iki farklı üretici ile pyiasaya sürülmüş
Aynısı benim elantra nın navi yazılımını değiştirincede oldu. Cihaz cyclone yine. Şu an çalışıyorum ama eve geçince dosyaya bir bakayım. Port- baud ayarlarını değişince düzelmişti sorun. İnşallah vereceğim bilgikerle düzelir sorununuz.
dosyayı buraya koyamadım ama içeriği olduğu gibi aşşağıda bulabilirsiniz.Sadece ilgili bölümü değiştirin yoksa dosya komple bozulabilir.Yedeğinizi alıp deneyin.sorununuz düzelir inşallah [config] last_saved_system_time="2015.07.29.|05:11:45.000" [gps] baud="4600" gpstime="1440241790" last_gps_date="2015.08.22." last_gps_time="11:09:55.000" port="1" [interface] collect_statistics="1" current_day_color_original_name="COLORSCHEME~Default Day Colours" current_night_color_original_name="COLORSCHEME~Default Night Colours" theme="skin_night" [keyboard] panel_alpha="Türkçe Q" panel_custom="" panel_ext_numeric="" panel_geo="Geo" panel_numeric="" panel_phone="" [lua] backlightdetails="1" currentvoiceissupkmm="1" graphic_eq="1" last_country="" lastdestination="Recep Ustanın Yeri Tantuni¤nGazi Mustafa Kemal Blv., 33200 Mezitli, Menderes Mh." linear_compass="1" overviewmodeon="1" speedwarningalwaysvisiblechk="1" tripinfovisible="1" vdeviceactivationfromgetextras="1" veasynavtripinfoopen="0" veasywizmodeonfirststart="0" [map] follow_gps="1" rasterorder="" rotation="0" [map.car_display] car="" [map_update_checker] last_checksum_change_date="1376818583" last_map_checksum="-343138860" last_old_map_notification_date="1440241790" old_map_notification_count="10" [mydata.tracks] autotracklog_enabled="1" show_on_map="0" [navigation] quickdetour_enabled="1" watched_restrictions="49" [oasis.pictures] slideshow_time="5" [other.highway_drive] ui_filtered_list="1" [other.map_update_checker] notification_needed="0" [poi] priority="" priority_save="" sort_order="Restaurant,Accomodation,Petrol_Station,Parking,Medical" sort_order_save="Restaurant,Accomodation,Petrol_Station,Parking,Medical" [power] backlight_status="1" powermgm_state="0" [regional] dateformat="8" lang_path_hint="lang\Lang_Turkish.zip" language_key="turkish" language_lcid="1055" units="1" voice_key="tur-f23" voice_path_hint="voice\voice_tur-f23.zip" [regional.timezone] auto_index="317" index="30" last_auto_time_sync="2015.08.22.|11:09:50.000" tzbias="-120" tzdbias="-60" tzdst="1" [screen] nightmode="1" [sound] alert_volume="255" ding_volume="255" dynamic_volume_os_amplification_step="-7571877" effect_volume="255" media2_volume="255" media_volume="255" os_muted="0" os_volume="255" voice_muted="1" voice_volume="255" [sound.equalizer] eq_band1="50" eq_band2="50" eq_band3="50" eq_band4="50" eq_band5="50" eq_band6="50" eq_band7="50" eq_band8="50" eq_enabled="1" [sound.tone] bass="50" enabled="1" treble="50" [sound.voice] guidance_enabled="1" [traffic] last_switchoff_time="1444493078"
Text dosyasının bir kopyasını al ve kartın içinden dosyayı tamamen sil SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yazık ki çalışmadı, port ve baud değerleri işe yaramadı, dosyanın içeriğini birebir değiştirincede komple bozuluyor. ilginiz için teşekkür ederiz.
nasıl yüklediniz igo arkadaşlar nereden indirdiniz bir bilgi verseydiniz keşke yurtdışına çıkıcam araç ile yurt dışı haritalar bulmam lazım
Yasal yükleme harici illegal paylaşım yapmıyoruz. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paylaşımı burda yapın dememiştim zaten yapan nasıl yaptı diye sormuştum ki gerek kalmadı Tom Tom haritalarını buldum ve Naviextras yükledim Orjinal multimedya içine