bugün geniz büyuk dik bir kasisten gecerken allahtan arkada araç çekici kamcasina sürtü Arabada 2 kisiydik bagaç fül doluydu ama 40 50 kilo en fazla. Kasisten çok yavasi gecerken arakadaki kancq caaaarttt diye surtü aradaşlar içeme oturdu i20 kulanicilar dikkat etsin çok alçakmarabalarimiz.
Aynı vaziyette i30 un lastikleride tümseklerde ve yol pürüzlerinin hafif olan yerlerinde çamurluk davlumbazına sürtüyor ve davlumbazı bozuyor biz bir tane davlumbaz kırdık değiştirdik, hemde ön davlumbaz. Arabaya kabahat bulmuyorum da yüklü halde sürerken yüklü arabayı kullanır gibi kullanmak gerekiyor.
Valla bugn ucuz yirtim. Arabayi yeni taniyoruz. Demeki kasislerde dahada yavaş hatta köşelerden geçiçez.
Çeki demiri ekstra bir parça olduğundan araç tasarlanırken kasisten geçme açısına dahil edilmez. Hyundai de altı yüksek tabir edilen araçlardan değildir genellikle. Kullandıkça alışırsınız, çıkarılması kolay ise kullanmadığınız zamanlar sökebilirsiniz(her sette çapraz geçmektense). Çeki demirini ne için kullanıyorsunuz?
Problem yok zaten araçta 1 kişi olda altini sürtecek demek istiyorum i20 kullanicilari daha dikkatli okamsinda uyarım dedim
benim bildiğim de sabit bir parça o. aslında iyi birşey, ilk önce orası sürtüyor, şaseye direk bağlı olduğu için başka yere zarar vermiyor.
Ben avm çıkışı elantrayı bir vurmuştum rampa çıkarken hava yastıgı patlamadı diye şükretmiştim içe oturmak nedir iyi bilirim ama ufak tefek sürtmeleri takmayın o kadar Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet yanak yükseltmek faydalı oluyor ama çok yükseltmekte arabayı leylek yapar , mesela ben 185 60 15 yerine 185 65 15 yaptım faydasını görüyorum olur olmaz yerde temas edip durmuyor , faydasını görürsünüz.