Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni I20 Cam Filmi, Ön Krom Çerçeve, Yan Cam Çıtası Ve Kapı Plastik Çıtası

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda memin tarafından 29 Mart 2016 tarihinde açılan konu

1. memin

memin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    322
    Ad Soyad:
    mehmet emin
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Merhaba; benzer konular vardi ama tam istedigim başlıktaki sorularımı tam karşılamıyordu. Konu 4 ayri soru iceriyor.

- style paket aracima servis kapi yan plastiginin olmayacagini, cunku elit pakette kapinin bu plastik icin delinmis oldugunu soyledi, bilginize..

- ön tampon siyah plastik etrafi icin de 550 lira dedi, cunku siyah plastik kisim komple sökülüyormus, mevcut haline takilmiyor dediler. Tecrube edeniniz oldu mu siyah plastigimi sökmeden etrafina nikelaj çıta uygulatabilir miyim servis harici yerlerde?

- Yan camlar icin nikelaj sonradan disarida yaptiran oldu mu, memnun kaldi mi?

- Ankarada iyi bir firmadan sofor ve ön yolcu yan cami icin filme 3M marka 200 lira fiyat aldim, firma iyi oldugundan aşırı gelmedi sizce nasil? Zaten arkalar kendiliginden karartilmis oldugu icin, Ankara Polisi onler icin sorun cikarir mi?

Edit: krom mat, nikel parlak oldugundan on nikelaj cerceve olmasi lazim ama basligi duzeltemedim. Cep telefonumdan gönderildi.

Duygu bunu beğendi.
  2. alphan59

alphan59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    118
    Ad Soyad:
    Alphan SIYLI
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    - Park ederken duvardaki çıkıntıya sürtmüştüm, ön tampon siyah plastik krom çerçeve olmayanı için 150 tl servis fiyatı vardı söküp takma ile 230 tl civarında rakam çıkarmışlardı vazgeçtim. siz 550 tl demişsiniz tam bir soygun bence hiç gerek yok,
    - Yan cam nikelajlarını sanayide parçacılardan orijinal olarak temin edebilirsiniz diye düşünüyorum. 75-85 tl arası fiyatları oluyor.
    - 3M nin fiyatlarını bilmiyorum ama Tekirdağda kardeşimin golf 5 aracına ön cam dahil tüm camlara film çektirdik 250 tl tuttu. Gerçi 3M kalitesi de tartışılmaz ömürlük olur :)

Duygu ve memin bunu beğendi.
  3. alphan59

alphan59 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    118
    Ad Soyad:
    Alphan SIYLI
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Uzun zamandır aklımdaydı konuyu da görünce dayanamadım ön cam dahil tamamen film çektirdim özel bir markası yok amerikan cam filmi 5 yıl garantili :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cilo ve memin bunu beğendi.
  4. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    yan kapi bantlari arabayi cok guzel gostereriyor.
    eger bana nasip olsaydi jump dizel alabiliyordum.
    ilk is yan kapi korumasi olicaktim.
    ben olsam o korunalari servisten alip cift tarafli kaliteli bir bantla yapistirirdim.

5. memin

memin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    322
    Ad Soyad:
    mehmet emin
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Zevk meselesi, ben de hoşlanıyorum ama siyah çok itici geliyor, gövde rengi istiyordum. Servis malum abartıp uçuk meblağ talep edince, onu al bir de boyat sonra nizami taktır pek de güvenemedim. Sırf güzel görünüyor diye alelade bir malzemeye yüzlerce lira vermek de istemedim ve vazgeçtim.

Size de daha güzelleri nasip olur inş.

Bu Sayfayı Paylaş