Geçtiğimiz hafta sonu Elantra ve Accent Blue ya bakmak için Çakırlar Hyundai a uğradım (kapalıydı hiçbir araçta yoktu içeride) Oradan Yükseliş Hyundai 'a geçtim elantra ellerinde yoktu o yüzden sadece fiyat aldık hazır gelmişken bir bakınayım dedim i20 lere çok sevdiğim bir arabaydı arka camların otomatik olmadığını görünce şok oldum.Hadi dokunmatik ekran vermezsin otomatik klima vermezsin çift bölgeli klima vermezsin ama bence o yakışıklılıkta bir arabada aldığın paket ne olursa olsun en azından 4 cam otomatik olmadı Hyundai gibi bir firma için bu opsiyonel olmamalı
Ben hep clioyu eleştiriyordum o kadar para veriyosun hala camları kas gücüyle açıyorsun diye hyundai da i20 yi böyle çıkardı. Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
2012 model i20'de bile 4 cam camlar otomatik. Ayrıca sense modelinde otamatik kapanan yan aynalar, otomatik kararan dikiz aynaları, hız sabitleyici, hız limitleyici, park, far ve yağmur sensörü var. Zaten bu sebeplerden dolayı tercih etmiştim hyundai i. Görünen o ki donanım paketi olarak sunulacak bu özellikler.