Aracta bluetooth özelliğiyle telefon görüşmesi var.fakat bu arama yanıtlama ve kapatmayı illa ekrandan mı yapmak zorundayız?
illa ekrandan yapmak zorunda değilsiniz. telefonunuzdan da cevaplaya deyip multimedya cihazı üzerinden görüşebilir siniz.
İşte direksiyonda yanıtlama ve bitirme seçeneği yok.illa ya telefondan açacaksın yada ekran üzerinden.eksik bir özellik.yada benim bilmediğim başkabirşey var.
Sirf bu sacmalik nedeni ile navigasyonlu 2013 paketi sevmemistim. 2012 paket sense almistim. Bencede direksiyondakini kaldirmis olmalari kabul edilemez. Arac ici bluetooth sistemlerinin anlami direksiyondan elleri ayirmadan kullanilabilmesidir bence. Eger ekranda sacma dokunmatik tuslarla mucadele edeceksem ne anlami var alir telefonla oynarim. Kanaatim navigasyon bu seride ilk basta dusunulmemisti apar topar bir navigasyon paketi cikardilar. O navigasyon setleri de aracin kendisi ile %100 uyumlu degil. Bu nedenle direksiyondaki tuslari cikarmak zorubda kaldilar. 2015 model i20 lerde boyle bir durum soz konusu mu? Duzeltmis olmalari lazim. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi