Mrb. Arkadaslar style pan araca android multimedia taktirmayi dusunuyorum daha once taktiran var mi memnun mu ? Android sistemiyle aram cok iyidir piyasaya baktim guzel cihazlar var teknik verileri olarak fakat cihazi gormeden yorum yapamiyorum ve bircok cihaz cesidi var :/ wince+android olani var full android olani var benim istedigim full android ... Kullanan varsa bilgi verebilirse sevinirim LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı sorunun cevabını ben de bekliyorum Style pan aracıma ben de taktırmayı düşünüyorum. Bir de bu sistemler sayesinde bluetoth ile telefonumuzu bağlayabiliyor muyuz araca?
Evet konu hakkında bilgili kişilerden yardım bekliyoruz. Androide iphone telefon bağlanıyor mu mesela
Hocam ben onumuzdeki ay alacagim navimex te karar kildim yeni cihazi cikmis 8 cekirdek 2gb ram li canavar gibi cihaz su anda piyasada 4 cekirdek 1 gb ram li mevcut.... Android miracast ekran aktarimi var ama iphone var mi bilgim yok gidince bilgi veririm SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi