yeni i20 test sürüşü ve pazarlık için yarın 2 farklı hyundai plazasına gideceğim. siz olsanız 3.000tl farkla style+ yerine eliteblue alırmısınız. 3.000tl farka yan ve perde hava yastıkları kendinden kapanan yan aynalar otomatik yanan farlar 7" ekranlı navigasyon+bluetooth kapı yanlarında siyah çıtalar ani frende 4lü ikazların kendinden yanması anahtarsız çalıştırma (start-stop) çamurluk paçalıkları değer mi sizce 3binTL ye
normalde saydıklarınızın değeri en az 5000 tl eder yani bu kadar fiyat farkına bunca donanımlar ekletebiliyorsanız ne güzel. özellikle anahtarsız çalıştırma olayı en az 3000 tl değerindedir ve sonradan ekletilmesi çok zor olur isteseniz bile
şimdiden hayırlı olsun. göreceli bir kavram, bütçeniz yetiyorsa elbette dolusunu almak en güzeli.tabi bunun sonu olmuşken cam tavanda olsun dersek uzar gider. tek tek incelersek. -yan ve perde hava yastıkları için değer(önce güvenlik) -katlanır aynalar= çok güzel bir şey alışınca vazgeçemezsiniz. -otomatik yanan farlar= değmez, şimdiye kadar hiç kullanmışlığım yok öylece durur. -7"ekran= değmez, kullanan arkadaşlar memnun olmadıklarını belirtiyorlar, forumdan test edenlerde hem fikir. -kapı yanlarında siyah çıtalar= görsellik ile alakalı hoşunuza gidiyorsa değer. -ani frende 4'lü yanması, otopark testinde yanmadığını söylemişti test eden kişi. -anahtarsız çalıştırma= hiç kullanmadım ama güzel birşey olsa gerek, ama anahtar yerine düğme konulmuşsa benim hoşuma gitmiyor. -start-stop= ben sevmiyorum hem kılavuzda Turbo sebebiyle aracı devirli kullandıktan sonra rolantide çalıştırın hemen durdurmayın diyorlar hemde start-stop koyuyorlar bunu çözmüş değilim hala, ayrıca yazın sıcakta ışıklarda durduğunuzda klimada kapanmış oluyor haliyle araba ısınıyor ben sevmedim değmez. -çamurluk paçalıkları= sonradan da takılabilir.