Arkadaslar merhaba.Arabama açık hava fıltresı takmak ıstıyorum motara herhangıbı bı zararı olurmu ona gore takıyım dıyorum ve hangı markaları onerırsınz yorumlarınızı beklıyorum ..
kendi fikrim araca bir zararı olacağını düşünmüyorum JVS kullanıyorum her yıl yenisi ile değiştiriyorum herhangi bir zararını görmedim, tabi açık hava filitresinde sesi duymak için gaza çökülüyor yüksek devirde kullanılıuyor buda fazla yakmasına sebeb oluyor 3500-4000 den sonra keyif alıyorsun, ama tercihim K&N komple kit kullanman
Serkanın i20 aracına takmıştık galiba. Sadece filtre taksanda olur ama komple kit taksan daha iyi olur
hocam bende kaliteli aaçık hava filtresi var hiç kullanamadım desem yeridir yarı fiyatınada verecem motora zararını duymadım çok tatlı bir sesi var fakat babam karşı olduğundan çıkardım evde duruyor SİMOTA KARBON FİLTRE SESE DAYANAMIYACAKSINIZ .... - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 139110208 ilan burda istersen anlaşırız kesinlikle sorunu sıkıntısı yok sadece 300 km falan kullandım ben kendm 140 tl ye almıştım faturası duruyor.
şöyle söyliyeyim simota batuhan arkadaşımızda vardı bana vermişti onun getz de cok iyi ötüryordu ama benim arabada ötmedi yine yed acık filtre aldım ötüyor ama fazla degil neden derseniz benim araba CVVT (degişken sübab zamanlaması) oldugunda fazla ötmüyor ama o dhoc veya shoc motorlarda iyi ses verir benden demesi al sana ben,im arabanın videosu burdan izliyebilirsin
2 kere redline girdim birinde videoyu cekerken birinde 1.6 90 lık megane I yerken sütlüce ışıklarda :RpS_rolleyes:
valla hocam benim filtre bu tipte değil ilandaki inan ses mükemmel ya adamın bastıkca basası geliyor ama senin arabada niye ötmez anlamadım bizim motorlarda fenaaaa
murat senin filtreyide biliyorum bundan önce aynısı vardı batuhandan almıştım batuhanın aracta getz mavi şeytan iyi sesi vardı ama benim arabada ses cıkmıyordu neden oldugunuda söyledim benim arac CVVT sizinkiler DHOC fark var mesela senin fltreyi DHOC motorda denedim iyi ötüyordu olay bu
Şuanlık babamı ıkna etmeye calısıyorum oda fazla ses cıkar dıye almama ızn vermıyor.Alacagım zaman fıltre konusunda konusurz murat bey..