Bu günkü oto pazarında bu fiyatlar oldukça yüksek , eğer Hyundai pazarda payını daha büyütmek istiyorsa biraz daha ulaşılır bir fiyat politikası izlemelidir.
Style ile style+ donanım paketleri arasında ne fark var acaba ? Siteye girdim göremedim ama dizelinde 1700tl fiyat farkettirmiş..
Neden + koymuşlar bilmiyorum ancak bir fark olduğunu zannetmiyorum . Farklar 2014 > 2015 geçişinden kaynaklı .
Fiyatlar rekabet edecek düzeyde gibi gözüküyor motor şanzuman teknolojisi dışında geriye kalan her konuda bence mükemmel ve fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir araç yeni i20 2015'te yollarda çokça göreceğiz diye düşünüyorum.
Haklısınız hocam 6 ileri şanzumanlı dizel motor hariç diğer benzinli motorlar şu kalitedeki bir seri için biraz cılız kalıyor. En azından 1 turbo benzinli motor opsiyonu olmalı ve şu otomatik şanzuman olayı adam edilmeli. Son olarak ta 2 hava yastığı da ayıptır ya, nihayetinde 45-50bin liraya araba alıyor insanlar..
fiyatlar yüksek gibi gelebilir ama aracı kullanmadan fiyatla ilgili yorum yapmamak lazım.. hyundai çıtayı yükseltti çünkü.. Ancak biraz daha makul olsa fiyatlar daha iyi olurdu..