Herkese merhaba.bu aracı alma niyetim var.istanbul-ankara ve izmirden arkadaşlar yakıt tüketim verileriniz nedir paylaşmanız mümkünmüdür?
Merhaba, 2014 kasim ayinda almistim, ankara ici (genelde okula gidip donmek icin) kullanmisimdir. 6000 km civarinda ve yakit tuketimi ilk aldigim aylara gore biraz dusmus. ilk aylar 13 lt/100 km yakarken simdi 8.5 lt/100 km ile 10 lt/100 km arasinda degisiyor.
ben 1,2 benzinli kullanıyorum arabanın garantisi olmasa 1 dk düşünmeden lpg taktırıcam.. 1,4 otomatiği düşünemiyorum...
Ben E Elantra'yı aldımda 200 km yol yaptım, baktım olmayacak, garanti felan bakmadan, gittim LPG taktırdım. Önceki aracım dizeldi, dizelden sonra benzinli ağır geldi, hemen LPG'ye geçtim.
Ben sübapları çelik biliyordum.magnezyummuş.bazı arkadaşlara yanlış bilgi verdim dikkate almasınlar.gerçi her halukarda karda olurlar.ben vialle takacağım bu yüzden.vialle tuzlu biraz.
Lovato obd2 taktırın karışım hatasından ötürü subap erimenin önüne geçersiniz yada çok çok grç km de yaşarsınız. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi