Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni I20 1.4 Crdi Style Için Navigasyonlu Multimedya Değişimi Tavsiyesi Olan ?

'İ20 Forum - Club' forumunda BAKDOGAN tarafından 30 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

1. BAKDOGAN

BAKDOGAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam arkadaşlar.
    2012 i20 1.4 crdi jump model aracımı sattım ve 2015 yeni i20 1.4 crdi style almayı düşünüyorum.
    Almayı düşündüğüm aracın sahibi aracın sunroof hariç full olduğunu söyledi.
    Fakat üzerindeki cd mp3 çalar standart model.
    Olmuşken teybi de değiştirip navigasyon ve arka kameralı 7 inc ekranlı dokunmatik bir multimedta sistemi olsun diyorum
    Fakat kafamda bazı soru işaretleri var.
    Yetkili servisi arayıp sorduğumda bunun yapılabildiğini, 2 değişik marka olduğunu, uygun fiyatlı olanın 1900 tl ye takılabildiğini, diğer modelin i20 nin üzerinde takılı gelen model olduğunu ve fiyatının 2800 tl gibi bi fiyat olduğunu söyledi.
    Ayrıca sanırım pahalı olan modelde arka görüş kamerası da yokmuş.
    Benim düşündüğüm gibi bir değişiklik yapan var mı ?
    Varsa şunlar merak ediyorum.

+ bu 2 sistemden hangisini almak daha mantıklı ve birinin diğerine göre daha dezavantajlı bi durumu var mıdır (geri görüş olmaması hariç)

+ ucuz olan (markasını hatırlamıyorum ama daichii olabilir) araçla mekanik elektronik iç dizayn ve direksiyondan kumanda açısından herhangi bir sorun oluşturur mu ?

+ bu cihazlarda üzerinde gelen navigasyon yazılımı nedir ve başarılı çalışır mı ?

+ bu cihazlarda üzerinde gelen navigasyon yazılımı güncelleme sınırlaması olur mu ?

+ bu cihazların üzerinde gelen navigasyon yazılımını farklı bir navigasyon yazılımı ile değiştirme mümkün mü ve mümkünse en kullanışlı yazılım hangisidir ?

+ Bu cihazlardan biriyle değişim yaptığımda ses kalitesinde + veya - bir değişim olur mu ?

+ sadece navigasyon değil multimedya sisteminin kendi yazılımı değiştirilebiliyor mu ( örneğin windows ise android vs. gibi bi arayüzle kullanılabilir mi ve kullanımda + veya - bir farklılık sağlanabilir mi ?

+ hyundainin sitesindeydi sanırım, cihazın garantisi süresince ücretsiz dilediğiniz kadar güncelleme yapabilirsiniz diyordu.
    Garantisi bitince nasıl ve kaça güncellenebilir ?

+ sahibinden de bazı firmalar daha uygun fiyata "aracın garantisi bozulmaz" diye not düşmüşler.
    Bu doğru olabilir mi ?

Çok soru sordum biliyorum ama taktir edersiniz ki değişiklik masrafı az değil ve masrafın da ötesinde araçta mekanik elektronik iç dizayn vs gibi değişiklikler de olacağı için zamanla farklı sorunlar çıkmasından endişe ediyorum.

Bilgisi veya benzer tecrübesi olan arkadaşlar fikir verebilirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme: 30 Ağustos 2016
  2. olcaybastug

olcaybastug Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Olcay BAŞTUĞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Araca uyumlu android işletim sistemli bir cihaz çok fazlasıyla işinizi görecektir. Araca özel olduğu için herhangi bir yerde kesip biçme işlemi yapmayacağınız için garantinizi etkilemez. Piyasada servislerin taktığı cihazların neredeyse yarı fiyatına çok kalitelileri var. Geri görüş kamerasıda bir çok satıcıda hediye olarak veriliyor.

3. BAKDOGAN

BAKDOGAN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler hocam.

Öneriniz bir marka model varmıdır ve güncelleme konuları nasıl oluyor bu söylediğiniz cihaz veya cihazlarda ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş