merhaba arkadaşlar. bu forumda yeniyim. şu anki kullanmış olduğum araç yeni clio 4 1.5 dci . ömrümde ilk defa renault aldım ve aldığım güne lanet ettim.. bu bana ders oldu, aynı pişmanlılığı yaşamamak adına öncelikle sizlerden yorumlarınızı esirgememenizi rica ediyorum.. 1-yeni i20 1.4 crdi style + ses yalıtımı nasıldır. 2-kronik sorunları nelerdir. 3-servisleri yıkıcı mı yoksa yapıcı mıdır. 4-yakıt durumu nasıldır.özellikle uzun yol için. 2000 devirde 6 ncı viteste ort. yakıt tük.değeri kaçtır 5-crdi motor uzun ömürlümüdür 6-beyaz renkli olanlar da yani opak boyada atma varmıdır. 7-56000 tl ye i20 hakkını veriyor mu? 8-araç piyasa da yeni olduğu için belli etmeyebilir ama trim sesler varmıdır. 9-ikici eli nasıldır. 10-avrupa da satılan ancak ülkemizde olmayan dizel in elite paketi önümüzde ki süreçte ülkemize gelecek mi? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Slm ben elite paket 1.2 benzinlide oldugu icin tercih ettim, lakin style+ dizelinide kullandim gercekten rakiplerene gore cok iyi ses yalitimi harika lakin yakit konulari icin bisi diyemem henuz daha yeni aldim cunku...
1- araç sınıfında daha iyi yalıtıma sahip başka araba yok. öyle ki yalıtımdan kapıları kapanmıyor diye şaka konusu bile oldu. 3- hyundai servisleri %80 olumlu müşteriye değer veren parasının hakkını veren servislerdir şüpheniz olmasın. 5- crdi motor bakımları yapıldığında uzun süre kullanılabilecek sorunsuz bir motordur bizzat iki aracımda kullandım çok memnun etti. 6- beyaz i30 var daha önce beyaz accent era vardı fabrikasyon boya atması sorunları yok ama tabiki altın kaplama değil uzun yolda genelde taş fırlamaları vs ile çizikler olabilir önlem almakta fayda var. 10- böyle bir istek hepimizde var ancak sonucu ne olur bilmiyoruz. ama style plus un elite ile bariz farkı yoktur. bence tam binilecek araç.
bulunduğum yerde ki bayide test aracı yoktu o yüzden 1 hafta içinde 2 tane müşteri aracını test ettim kısa süreli olarak. araç müşteri aracı olduğundan aklımda ki bir çok soruya cevap alamadım haliyle.gördüğüm tek kusuru aynı renaultta ki gibi ön viraj denge kolu lastiğinden her çukurta tabiri caizse langırt şeklinde sesler geldi.. bu defa pişman olmamak istiyorum arkadaşlar o yüzden sizlerin yorumu benim için çok önemli. yeni clio 4 te 1 yıl içinde yaklaşık 30 kaleme yakın sorun yaşadım ve bunlardan 5-6 tanesi hepsinde diğerleri gün geçtikçe çıkan sorunlardı..yaşadığım sorunları reno formunda yazdığım için burada tek tek yazmak istemiyorum hani en azından fanatik olmamak adına. bu bağlamda aracını uzun süreli kullanmış arkadaşlardan olumsuz düşündükleri hususları buraya yazıp bilgi vermeleri benim açımdan çok önemli.