Arkadaşlar Merhaba, Yeni i20 1.2 Jump aldım 15-20 gün önce rodaj süresini tamamladım sayılır. Bu süre içinde 5-6 kez 110Km üzerine çıktım aracın hızı 113-114 km olduğunda motordan uğultu sesi gelmeye başlıyor ama 115 dediği zaman ses kesiliyor eğer 113kmde devam edersem uğultu devam ediyor buda rahatsız ediyor yolda giderken sebebi ne olabilir? Sizinde buna benzer bi sorununz oldumu zamanla düzelirmi acaba?
sesi duymadan yorum yapmasi zor ama her devirde ayni sesi alma sansiniz yok zaten farklilasmasi normal olabilir genede sesi dinletmekte fayda var
@onursumer' in de dediği gibi sesi duymadan birşey demek zor. Aracınızın garantisi var nasıl olsa, yetkili servise uğrayın bi baksınlar daha sağlıklı olur
Arkadaşlar kendi mesajıma kendim cevap vereyim belki faydalı olur Araçtan ses geliyor diye servise götürdüm, ses motordan değil lastiklerden geliyormuş ilk defa araba aldığım için bazı konularda acemiyim Daha sonra lastiklerin havasına baktırdım, hava fazlaymış, lastik basıncını normal seviyeye ayarlayınca ses falan kalmadı.