yeni 2 gün önce arkadaş tavsiyesi ile 2004 modelAccent Admira 1.3 mpi 85BG 69.000km de ilk el orjinal.Aaç hakkında pek bilgim yok bilgisi olan arkadaylar paylaşırsa çok sevinirim...benzinde nekadar yakar...lpg takdırırsam çekiş çok farkedermi....parçasıbakımı ucuzmu pahalımı....sık arıza verir diyolar doğrumu vs vs vs. Şimdiden Teşekkürler..
soru sorduysak günahmı işledik..yeniyiz herhalse onuda yaparız.aracımı yukarıda tanıttın zaten..cevap yazan arkadaşlar sizlerede teşeekkür ederim..
hemen kızma. bendede 1.3 atiker tüplü var. ben çok memnunum .kmde şehir içi ve dışı karışık olmak üzere 160 kr yakıyor. parçası tofaş gibi ucuz bir araba. ben 4 aydan beri kullanıyorum ama daha tamir edilecek bir sorunum olmadı. gayette memnunum. tüplü ama utanmasa tüpte 200 basacak .ben 175 kmye kadar bastım daha gidiyordu. sorunların olursa sitede arama yap .muhakkak çözüm bulursun. arabayı kaça aldın?
hoş geldin bende 2004 1.6 var şükür şimdiye kadar sorun çıkartmadı zevkle binebileceğin bir araba hayırlıolsun.
kardeş aracın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin çok güzel bir seçim yapmışsın... bende 2 sene önce aldım 1.6 sını alırken çok terettütlü aldım ama hala biniyorum... alabileceğinin en iyisini almışsın güle güle bin. parçası ucuzdur yakıtı ekonomiktir yol tutuşu güzeldi açıkcası 10 numaradır...
Tabi'ki söz konusu bile değil, arkadaşımızın demek istediği önce bi tanışalım bi hoş sohbet edelim, biz burada bir aile gibiyiz...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif. Bu arada aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız..... Düzenleyen : Coşkun Uçar
arkadaşlar aracın şuan pazarlıgı yapıldı kapora verildi (100 tl)salı satışını alacam biraz rereddütlerim var...fiyatı:12.250tl.68.000km de 3 ay önce 60.000 bakımı yapılmış.triger vs degişmiş yani...cevap yazan arkadarlarda ALLAH razı olsun...yine cevap görüş bekliyorum....not:tüpte çekiş kaybı çok olurmu???????