Herkese merhaba, Uzun süren Clio ICON/Fiesta Titanium X/i20 Sense üçlemesinin galibi olan yeni arabam 2014 1.4 CRDI Sense aracımı ikinci el olarak aldım. Iconun 60 bin tl bandında olması Fiestanın yeni kasasında 1.0 ecoboostların da pahalı olması ve diğer motor ve paketlerini beğenmediğim için tam bir fiyat/performans aracı olan i20 almış bulunmaktım. Aracı 35000km de tertemiz aldım. Hatta ilk aracım olduğundan 1053tl sigorta çıktı. Alacak arkadaşların bilgisine. Çok zam gelmiş. 5 gün oldu alalı. İstanbul'dan İzmir'e getirdim. Yarım depoyla geldi. Şimdilik gayet memnunum. İlk işim, aracın kilidini açınca farlarının açılması için uğraşmak olacak. Sonra da camların kilitle kapanması için. Kazasız belasız inşallah.
Öncelikle Forum'a hoş geldiniz, Hayırlı, uğurlu, kazasız, belasız, cezasız, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle, İzmir'e selam olsun.
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesın. 2014 senesıydı ben o 3lemede kaldım ben polo dan yana kullanmıştım secımı.Ozamanlar i20den haberım yoktu dıyebılırım. clıo gorus acıları cok dar ve yagmur, gece gb durumlarda epey zorlasır.Kayınpederımde var kullanıyorum araba cok guven vermıyor acıkcası malzeme kalıtesıde cok dusuk. Fıesta da o dönem cok fazla arkadasımda vardı hem bakım hemde yakıt konusunda ısyandaydılar. Ben poloyu secmıstım.Bence sızın tercıhınızde ıyı olmus.
Aracınız hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız inşaallah. Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler arkadaşlar. Araçta yapmak istediklerim var. Konuya uygun yerlere açtığım başlıklarla devam edeceğim. Herkese hayırlı günler.