Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Hyundai I20 Yakıt Depo Kapağı Sızıntısı (yardım)

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda jointofjah tarafından 26 Mart 2016 tarihinde açılan konu

1. jointofjah

jointofjah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Selim Beyaz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    İyi akşamlar arkadaşlar aracım yeni kasa hyundai i20 1.4 Crdi Style 30 bin kmde 2014 kasımda çıkar çıkmaz severek almıştım. Fakat çok önemli bir sorunum var. Aracım yakıt depo kapağından mazot sızdırıyor ve ben bu durum üzerine servise tam 3 kez gittim. Üçündede kontrol ettik bir şey yok dediler. Bende belki depoyu fullediğim için oluyordur dedim sonra 30 liralık mazot aldım yine aynı sorun. Aracım resmen lıkır lıkır akıtıyor yakıtı ve servis inceledik dedi bir sorun gözükmüyor dedi ben ne yapmalıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Bu arada Ata Hyundai Servisine gidiyorum sürekli ve daha önce ustalarının hatası yüzünden arka fren balatalarım bitti. Yaklaşık 2 saatlik uğraşın sonunda değiştirdiler ücretsiz bir şekilde.

Son düzenleme: 26 Mart 2016
  2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?

eğer sorun varsa, "lıkır lıkır" mazot akıyorsa nereden akıyor? yakıt sızıntısını nasıl görüyorsunuz?
    kapaktansa eğer kapağınızda bir bozukluk olabilir, depo kapağı ucuz bir şeydir, parça değişir,
    yoksa dolum ağzında mı bir sorun var?

3. jointofjah

jointofjah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Selim Beyaz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yakıt sızıntısını yağmurlu havalarda görüyorum. Şöyleki yağmurlu havada orası çamurumsu bir görüntü alıyor ve depo kapağından başlayarak alta doğru sızıyor. İlk gidişimde kapak değişti dediler ikincisinde bir sorun yok dediler. Sorun nerde bilmiyorum. Ve birde yağmursuz normal havadada o kapaktan aşşağıya doğru sarımsız bir şekilde mazot oluyor. Zaten kapağın iç kısmı sapsarı ama o artık dolum esnasında dökülen damlalardan olur dediler tamam dedim

4. dikizaynası

dikizaynası Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    ahmet
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    dolum esnasında akmadığına eminseniz ve kapak kesin değiştiyse tekrar gidin servise disellerde bu mazot oluyor akmış vaziyette benzinde olmuyor çünkü benzin ucuyor disel yağlı kalıyor

5. jointofjah

jointofjah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    43
    Ad Soyad:
    Selim Beyaz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:

Bu Sayfayı Paylaş