Arkadaşlar aracımın tavanına siyah piano black dedikleri renkte film kaplatmak istiyorum. Kaliteli bir şekilde nerde ve kaça yaptırabilrim bu işlemi ? Teşekkürler Edit: Ankara
Arkadaşım jettasına 150tl ye yaptırdı 8-9 aydır kullanıyor herhangi bir kalkma solma vs. yapmadı sizde o civarlarda yaptırabilirsiniz.
Polisle hiçbir sorun olmaz.Aracın yarısından fazlası başka renk olursa sıkıntı yaratır. Sadece muayenede sıkıntı çıkar.
siyah kaput,siyah tavandan ceza yiyen arkadaşlarım var.sonuçta araç çift renk oluyor ama ruhsatta tek renk yazıyor.cam filmide muayneden kusurlu geçiyor ama bagzen polisten geçemiyor.bende bişey anlamadım.
Kaputa bişey diyemem ama, tavandan sıkıntı çıkmaz.Çıkacak olsa tüm cam tavan araçların ruhsata çift renk diye işlenmesi gerekir diye düşünüyorum. Ama polisin kılına denk gelirsen o ayrı.Jantların gözümü alıyor diye ceza yiyen arkadaşım var
kalitesine göre değişiyor 100 liradan300 400 e kadar var ben 250 yaptırdım 5 yıl gaarantili.çok da güzel oldu
Cam tavanla kaplama tavan farklı şeyler. Tavan kaplaninca ruhsata işlemek gerekir. Polis ceza yazar ve bu ceza yasaldir mahkemeye itiraz etseniz kaybedersiniz. Ayrıca muayeneden geçmez. Ama ruhsata işletmek zor değil. 100 lira civarinda bir masrafı var arkadaş işletti ve sorunsuzca biniyor
cam tavanlı aracın ruhsata neden çift renk yazsın onu anlamadım.folyo ile cam tavanı bir tutmuyoruz herhalde
Oğlumun p206 tavan siyah folyo diye geçmedi tüvden , kameraya girdi bi sefer aracın tavanı gövde ile aynı mavi olmadan olmaz dediler , söktürdük ve sürpriz eski sahibi güneş yanığının üstünü kaplatmış zaten , tüvden geçti sonra yine siyah folyo yaptırıldı. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Hiç böyle bir seçenek o anda aklımıza gelmedi ve söyleyen de olmadı. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
hazır konu açılmışken burdan sorayım. şu an benim folyo işli değil işletmeye giderken faturayı folyo diye kestirsem acaba işlerlermi ruhsata yoksa boya diyemi işletmem gerekiyor
Hocam bence ne desem yanıltıcı olur , aracın renk .1 ve renk . 2 seçeneklerinin gerçekleşmesi için trafik fatura isteyecektir , ancak yapılan işlem bir boya işlemi olmadığı için kaportacı bunu vermez , renk değişikliğinin folyo marifetiyle yapılmış olması kalıcı bir renk sayılıyor mu bunu araştırıp ona göre hareket etmek lazım buda iş takipçisi yada trafik tescil bürodan öğrenilebilir diyorum. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
İşyerinden arkadaşım işletti faturaya falan gerek yok dilekçe yetiyor diye biliyorum hatta boyatsaniz bile faturaya gerek yok. Pazartesi hatirlatirsaniz sorar daha net bilgi veririm.