2015 Yeni Hyundai i20 nin tek kapı Coupe versiyonu lansmanı bugün yapıldı. Motor Olarak Normal 4 kapılı versiyonu ile aynı motorlar olacağı söyleniyor (Kesin bilgi değil gibi ), Bu motorlarla gelirse pek şansı yok maalesef.
Aşırı besleme , çift kavrama falan koymamışlar aynı 4 ileri şanzıman ile atmosferik benzinli motorları basmışlar. Türkiyeye gelirse bayilerin showroom aracı dışında görebileceğimizi sanmıyorum. Coupe aracın amacı biraz spor olmasıdır. 100 HP -134 NM - 4 İleri otomatik ilemi spor bir araç olacak , Spor sürüş zevki verecek ?
Zevkten 4 köşe oldum bu kombinasyonları kim dizayn ediyor gerçekten merak ediyorum. Tanıdık değilse agzına acı biber dürücem artık tapatalk sagolsun
Assan getiriyor değil mi bunları? Güney Amerika nin fakirleri bile turboya geçti. Şu durumda Scirocco ve ceed favori. Yanma odasından gönderildi.
1.6 crdi motoru 140 hp falan takıp sürseler türkiyeye baya satılır bence ama şu halde alanın elinde kalır
Megane coupe satiliyorsa buda satılır eminim ama i30 coupe i20 coupe elantra coupe hiç biri gelmez Türkiye ye HTC One cihazımdan gönderildi
Bu ülkenin işçisi, mühendisi tarafından üretilecek. Ve buradan dünyaya yayılacak inşallah. Ülkemizde üretilen bu aracı pazara sokmazlarsa ayıp ederler bence. En azından emeğe ayıp olur. Fakat yeni motor ve şanzıman şart yoksa satış rakamları 5 kapının gölgesinde kalacaktır.
Bütün herkes bizim gibi araç alırken motor şanzıman yetersiz şöyle böyle diyip almıyor 1.2 1.3 motor mantığı hala var az yakiyomus sözde 1.2 çekmez 2 .0 çok yakar 1.6 iyidir mantigida var birde HTC One cihazımdan gönderildi
Bu gün yağışlı havada bol bol bölünmüş yolda bastıkça bastım en ufak bir dengesizlik ve arkadan önden kayma yok , kısacası biraz eziyet ettim. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Performans beklentiye göre değişir tabi. Mesela az önce 1,1 dizel bir araçla çevre yolunda ufak bir yolculuktan döndüm. Eğer beklentiniz düşük yakıt tüketimi ve makul bir tork ise; 1,1 crdi çok başarılı. Ama 3 kapılı B segmentinde rakipleriniz olan Ibiza, Polo, Clio, Fiesta, Corsa gibi araçların hepsinde performanslı motor seçenekleri varken sizde yoksa; eliniz zayıf demektir. Hedef kitlenizi daraltıyorsunuz demektir... Gözümüz yollarda düşük hacimli aşırı beslemeli çift kavramaya sahip şanzımanla donatılan bir i20 bekliyorum, umut ediyorum.
Ey Hyundai Ey lobiciler bizi Hyundaiden soğutamazsınız(!) Olmamış nokta yukarıda açıklanmış zaten fazlasına gerek yok neden tercih edeceğim bu sorunun cevabını versinler.