Bugün yetkili serviste biraz inceledim. Kalite ve A. Sınıfı araç için genişliği hoşuma gitti. Simit tank kullanmışlar ve lpg düğmesi bayağı orjinal olmuş.. Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar hocam su lpg dugmesi ve gostergeleri detayli cekersen sevinirim nasil yapmislar merak ettim. LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bizim insanimiz arastirmiyor ki. Bayiden arac nasil cikiyorsa orjinalinde de oyle oldugunu zannediyor. Mesela bir zamanlar bayiide takilan xenonlar icin orjinal xenon far diye gezinenler vardi... Tapatalk Sagolsun
biz erayi alırken 1.4 motora brc onermisler biz takariz demişler babamda fabrikasyon lpg li sanmıştı dedim bak böyle böyle. sonra crdi oldu Galaxy ace den gönderildi
Hesabi o sekilde yaparsak ben araci aldigimda the original brc li idi pipo sistemi deliksiz tarafindan. Araba hem cok yakti hemde gitmedi sokunce pipolari, delince manifolt u canavar oldu. Brc kalitesiz diyemem ama gereksiz pahali bir marka. Ve her yerde ayar bakim yapacak yeri yok. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi