dostlar merhaba hyundai elantra alım aşamasındayım alsam mı almasam mı düşünüyorum çok kararsızısım şuan ne yapıcam bilemiyorum 67-68.00tl param var siz olsanız **Hyundai Elantra + tüp + navi+ekran+ön arka park sensörü **astra 1.6 115 hp + tüp + navi+ekran+ön arka park sensörü **Octavia 1.0 **Ford focus 1,6 trendx **Seat leon 1.2tsi + led paket **Seat leon 1.6 tdi kafamda ciddi ciddi hyundai var şuan ama eskiden gelen kötü algısı iç kalitesi ve ferahlığı motora lpg takıldıktan sonraki gücü ve led paket + sisler filen bazda geliyo mu gelmiyo mu bu soru işaretleri var yardımcı olursanız çok sevinirim
geçtiğimiz cumartesi günü sıfır opel astra aldım fiyat bakımından en cazip geleni buydu o yüzden gönlüm elantradan yanaydı benim ikiside hemen hemen aynı para ama aile isteğiyle bu araca yönlendim hoşumada gitti baya git bayileri gez aklına hangisi yatarsa onu al ford gereksiz pahalı hiç bir artısı yokken 10 bin tl daha fazla
Bu bahsettiğin markaların tamamı ile ilgili marakların forumlarında bu soruyu sorarsan alacağın cevap hep aynıdır. Yani hangi forumda sorarsan o markayı tavsiye ederler. Yani burda alacağın tavsiye elbetteki elantra olur. Obejektif söylemek gerekirse ben bir elantra kullanıcısı olarak değil bir sürücü olarak bahsi geçen Alman araçlarından hiç birini almam. Daha doğrusu Avrupa markalarının hiç birini almam. Tercihim her zaman uzakdoğudan yana olur. Kore Japon tercih ederim.. Uzakdoğu markalarında ise fiyat/fayda/performans/konfor konusunda ise Hyundai tercihim olurdu. Çöpe atıcak param yok.