Arkadaşlar iyi geceler 3 4 gün önce aracımızı değişip getz aldık eş dost sağolsun sevincimi paylaşıp işimi görecek , işlerime yarayacak bir kaç ürün hediye ettiler Bu ürünleri kız arkadaşım düşünüp almış , araçta kılcal çizikler olduğunu belirtmiştim kendiside bauhaus'dan sağolsun görevli yardımı ile ince pasta ve bir kutuda cila almış . Camın birinin ağır çalıştığını lastiğini yağlamam gerektiğini söyledim kaucuk sertleşmiş demiştim onun içinde silikon spreyi ve birde oto kokusu almış sağolsun çok mutlu etti çok sevindirdi beni Sevdiğim bir abim sağolsun elinde bulunan 1 takım far karartma uygulaması yapılmış farlarını , 1 adet logo iptali yapılmış karbon kaplanmış spor ön panjuru , 1 takımda orjinal hyundai getz halı paspas setini hediye ederek beni çok çok mutlu etti Araçdaki farlarda karartılmış fakat hiç aydınlatması yok , elimdeki kitlerle bir iki deneme yaptım hediyelerin durumu iyi görünüş fakat ayağı çatlak , araçtaki farın ise aynalar kötü ama kasası sağlam heralde 4 farı dağıtsam 2 tane adam akıllı far toplarım diye düşünüyorum , amerikan park ve xenon uygulaması yapıcağım şimdilik , ilerleyen zamanlarda ise bi'xenon projesine geçicem kısmet olursa şimdilik bu kadar
far dağıtma toplama işi kolay değildir açılan far nem toz alma ihtimali oldukça artar tamirine yönelin derim ben
Sizin farlarin ve sinyallerin karatmasi benim yaptigim gibi arkadasinizin verdigi farlarin sinyal karartmasi yok sizinkiler hos duruyor. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araç üzeri hali https://www.hyundaiclubtr.com/konu/buguen-araciniza-ne-yaptiniz.20723/page-436#post-594770 Saat farkı var konular arasında .
sana tavsiyem arexons denen o pastayı sakın kullanayım deme çünkü ince pasta fila değil o bildiğin içinde ince taş parçaları varmış gibi yani sen çizik gitsin diye uğraşırken daha fazla çizik oluşturuyor bilginize tecrübe ile sabittir.
Far ve panjur biryerden tanıdık geliyorlar bana ama cikaramadim ne zaman takıyorsun? Panjur fazlasıyla yakışır ufuk abinin getzde super duruyordu, bence karbon kaplama yerleri piano black yap ama kırmızı detay kalsın. Asus Cihazımdan Gönderildi.
Teşekkür ederim çok sağolun , paspasları ve farları biraz önce elimde ki xenon kitleride takarak montajını yaptım oldukça iyi oldu gündüz resimlerini paylaşırım çekip Çok teşekkür ederim çok sağolun , Allah herkese böyle güzel daim dostlar nasip etsin Yorum için teşekkürler , kesinlikle katılıyorum araç üstündekilerin durumu vasattı az önce sökünce gördüm far camı ile far kasası arasında 1 cm boşluk var oturtulmamış bile yenileri çok daha iyi durdu Eskilerinde çanaklarını çıkardım bi xenon projesi için iyi olucak uygulama yapması Teşekkür ederim çok sağolun , bende araç üstündeki turunculu farları pek sevemedim işçilikleri kötüydü kanaatimce , işin aslı orjinal krom farlar olsa tadından yenmez kara far pek sevmiyorum Teşekkürler fakat aracımın üstündeki farlarda karartılmış farlar , yeni hediyelerde kara Turunculu olanlar benim farlarım bugun onları söküp yenileri taktım [/QUOTE] Teşekkürler , bugun pasta ve cila uygulamasını yaptım ilk denememe rağmen çokda verimliydi açıkcası memnun kaldım ama tabi demeniz doğru olabilir , bende büüyk ölçüde harelenmeler vs gitti
Kanka İsmail abi hediye etti oradan tanıyosundur bence 5 sene önce arabayı senle yıkarken beğenmiştik baya ))