Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Ford Fiesta'nın Başına Gelenler

'Sohbet' forumunda sfzb67 tarafından 13 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Değerli forum üyeleri yazmış olduğum mail belli ki birilerini rahatsız etmiş benim amacım kimseyi rahatsız etmek veya bir markaya zarar vermek değil bizim burada yaptığımız sadece <ADKLIK id=adklik17>bilgi</ADKLIK> paylaşımıdır.Esasen bu tür forum sitelerini büyük otomobil firmalarının da takip ettiğini düşünüyorum. Bu forum sitelerini takip ederek otomobil şirketleri aslında daha da güçlenecek ve üretim hatası az olan <ADKLIK id=adklik18>araçlar</ADKLIK> üreteceklerdir.Benim aracım ile ilgili <ADKLIK id=adklik19>olarak</ADKLIK>;
    1)Antakya 1. Asliye Hukuk Mahkemesi lehime karar verdi.
    2)Yargıtay 13. Hukuk dairesi ONAMA kararı verdi.
    3)Ford OTOSAN ve Antakya <ADKLIK id=adklik20>Ford</ADKLIK> Ovalı Şirketlerinin Yargıtay13. Hukuk Dairesine yaptığı Karar Düzeltme başvurunuda reddetti.

Şimdi yanlışlık ile silindiğini düşündüğüm maili tekrar yayınlıyorum.

Saygılarımla

ANTAKYA <ADKLIK id=adklik21>FORD</ADKLIK> OVALI'DAN 02/12/2008 TARİHİNDE SATIN ALDIĞIM <ADKLIK id=adklik22>ARAÇ</ADKLIK> İLE İLGİLİ YAŞADIKLARIM

31 AL 169 plakalı Yeni Ford Fiesta Titanyum 1.4 tipli Benzinli 2009 <ADKLIK id=adklik23>model</ADKLIK> Avalon grisi renkli 8Y00038 motor ve WFOJXXGAJJ8Y00038 şase numaralı, 02/12/2008 tescil tarihli aracımı Hatay/Antakya Ford OVALI Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd Şirketi bayiinden 29.850(yirmidokuz binsekizyüzelliTL) <ADKLIK id=adklik1024>nakit</ADKLIK> <ADKLIK id=adklik1025>ödeme</ADKLIK> yaparak <ADKLIK id=adklik26>satın ald</ADKLIK>ım.Aracımı satın aldıktan sonra aşağıdaki sorunlar ile karşılaştım.

1)Aracı satın aldığım Antakya Ford OVALI Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd Şirketine 01/12/2010 tarihinde 550(beşyüzelliTL) elden nakit ödeme yaptım.Daha sonra T.C. Ziraat Bankası Ovalı Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd. Şirketi adına 29.300(yirmidokuzbinüçyüzTL) olarak yatırdım.Halen bir kurumda çalışan memur olduğum için şu ana kadar ki birikimlerim olan <ADKLIK id=adklik27>toplam</ADKLIK> 29.850(yirmidokuz binsekizyüzelliTL)’yi aracın bedeli olarak nakit bir şekilde yatırdım.

2)Aracımı 06/12/2008 tarihinde Antakya Ford OVALI Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd Şirketinden teslim almaya gittiğimde adıma düzenlenmiş 432097 Seri nolu ve 02/12/2008 tarihli 28776(yirmisekizbinyediyüzyetmişaltıTL) yazılı fatura tarafıma teslim edildi.Antakya Ford OVALI Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd Şirketine müracaat ederek bu faturanın yanlış düzenlenmiş olduğunu defalarca açıklama yapmama rağmen, defalarca <ADKLIK id=adklik28>telefon</ADKLIK> görüşmesi ile bildirmeme rağmen ve Antakya Ford Ovalı Şirketine defalarca gitmeme rağmen ısrar ile ve kesinlikle hata yapmadıklarını tüm işlemlerinin hukuka ve vergi usul kanuna <ADKLIK id=adklik29>uygun</ADKLIK> olduğunu söylediler.Ama yapılan işlemde düzenlenen faturada kesinlikle devletten vergi kaçırmaya yönelik bir eylem olduğu şüphesi tarafımda oluştu.Bu durum sadece benim aracımın başına gelmişti yoksa bilemediğimiz başka araçlarda <ADKLIK id=adklik30>ayn</ADKLIK>ı sorun olabilirmiydi tam olarak bilemiyorum.Tüm ısrarlı çalışmalarım sonucunda aracımı satın aldıktan üç ay sonra 432637 seri numaralı ve 26/02/2009 tarihli 565(beşyüzaltmışbeşTL)’lik fatura düzenleyerek tarafıma verildi.Hata yapmadıkları konusunda ısrarlı davranan Antakya Ford Ovalı <ADKLIK id=adklik31>Müşteri</ADKLIK> İlişkileri temsilcileri hata yaptıklarını 3 ay sonra fark edebilmişlerdi.

3)Aracı satın aldıktan bir ay sonra sağ alt kapı marşpiyel bölgesinde boyalarının döküldüğünü fark etmem üzerine 28/01/2009 tarihinde Antakya Ford OVALI Motorlu Araçlar San. Tic. Ltd Şirketine müracaat ettim.Servis aracımın fotoğraflarını çekti ve durumu İstanbuldaki merkeze bildireceğini söyledi.Yaklaşık bir hafta on gün geçtikten sonra Ford OTOSAN’dan cevap geldi.İşin ilginç yanı Ford OTOSAN’da çalışan Teknik kadro aracımın boyasının döküldüğü yerlerinin fotoğraflarını İstanbul’da bulunan Ofislerinde incelemiş ve aracımın boyalarının dökülme sebebi olarak da Antakya’da <ADKLIK id=adklik32>yol</ADKLIK>

2. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Adam'ın başına geleneler pişmiş tavuğun başına gelmezdi herhalde...

3. TheManiac

TheManiac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yazık günah yaaa çok üzüldüm :S

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Helal olsun adama.Sonuçta ne olmuş olursa olsun.Aracı teslim edip araca verdiği parayı tüm masrafları karşılamış.Demekki üzerine sonuna kadar gitmek gerekiyor

5. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Aman diyorum.. aman...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Bir Era, Fiesta muhabbeti oldu hatırlarsın...

Aman .......

6. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Evet adam hakkını almış sonunda dedikleri gibi büyük şirketler bizlere karşı sorumlu davranmak zorundalarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

7. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Aman derken https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    Bizim forum için faydalı bilgiler yarın bigün bizimde başımıza gelebilir https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    20.03.2009 dava açılmış 11.01.2011 tarihinde sonuca baglanmış..neredeyse 2yıl sürmüş..işte bu yuzden insanlar hakkının peşine düşmüyorlar çünkü düşerken zamanını kaybediyorlar..gec kalan adalet adalet değildir..yinede tebrik etmek lazım başarabilmiş..

9. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Anladın sen onu ...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Başımıza gelirse, kesinlikle katılıyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

10. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    toplama bilgisayar gibi kırık dökük parçalarla mı imal etmişler fiestayıda bu hale gelmiş adam titizmişte kurtulmuş adama da helal olsun

11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Marka Fantikligi Yapan Çıkmadımı Yazılan Yerde :) Hala Bu Olaydan Sonra Savunanlar Çıkmıştır..
    Bir Forumda Adam 4x4 Araç Soruyor Biri Çıktı İnsignia Alın Hocam On Numara Mükemmel Araç Diyor Bende Var Diyor:...Dedim Sen Hiç İnsignianın Sorunlarını Okumadın Herhalde...Sahibinden.coma Bakınca Neden Hepsi 10000 20000 Km Lerde Dedim.. Neden Hiç 50000 Üstü Yok Dedim..Bana Salak Salak Boş Muhabbetler Yaptı Dedim Bişeyden Anlamıyorsun Bir Tane Daha Yorum Yazma Ondan Sonrada Bişey Yazamadı :)

12. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    neden yok ?

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dandikte Ondan... Millet Elinden Çıkarmaya Çalışıyor..

14. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    neresi dandik ? motorumu ? motorunu bilemem ama iç ve dış dizaynı çok güzel ve kaliteli .

15. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Sen Öyle San..Çok İnceledin Çok Bindin Ya Kaliteli... Bazı Bayanlar Vardır Dıştan Çok Güzeldir Ama.................... Devamını Yazmıyorum Anlayan Anladı..
    Al Buda 50000 Km ... 7000 De 2000 De Satılan Araçlar Var Neden Aldı O Zaman..Ha 1 Tane 2 Tane Olur Ama Hepsimi 50000 Km Altı Olur..

http://www.sahibinden.com/search.php?a=6&amp;&amp;b[search]=opel&amp;b[page]=1&amp;b[sort_field]=date_first_activated&amp;b[sort_order]=desc&amp;c2=3591&amp;c=3591&amp;sKlasik=1&amp;b[page]=1&amp;c=92949&amp;c2=92949

17. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    araba ve elektronik işi belkide birazda şans diye düşünüyorum...

Ersin dedigin konuyada katılıyorum...düşük km.sıfır satılan bir model çoksa bundan şüphe duyarım..hadi dedigin gibi 3 olur 5 olur acil olur ekstra bişi olur ama bu sayı çoksa düşünmek lazım.

18. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    evet inceledimde bindimde sorun motordadır başka bir yerindedir bilemem ama dizaynı çok güzel araçın.

19. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Dizayn Güzelde Herşey Dizayn Degil İşte :) Bak Fiestada Mükemmel Dışardan Ama Adamlar Yazmış

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İşte Abi Anlatamıyorum Adam Hala Konuşuyor :D 18 Yaşında Ama Altında İnsigniası Var Ve Webmaster Forumunda Takılıyor Web Tasarımı Yapıyor Link Alıp Satıyor..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Bu Sayfayı Paylaş