arkadaşlar yeni team abs aldım... iç tavan malzemesi 2008 lerde plastik mikro delikli malzeme silinebilir benimki ise bez gibi acaba diğeri daha kullanışlı değilmi..bir de bu lpg ilşk depo bedeva hediye çeki mi veriyorlar yoksa kayıt falan mı gerekiyor..
Aracınız hayırlı olsun, tavan döşemesi konusunda bi fikrim yok, LPG işinide en güzel bayiden bilgi alabilirsiniz, sanırım kupon verirler...
lpg için 25 tl lik 2 tane kupon veriliyormuş güya ama bizim bayi vermedi bunu vakıfbank kredi kartı başvutu formu veriyorlar . size gelen kartta 50 tl lik hediye parayı istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz ben arabayı 40 gün oldu halen kredi kartım gelmedi şifresi geldi ama kart yok ortada
öncelikle aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın tavan malzemesi ile ilgili bir fikrim yok ancak bende geçen ay lpgli team abs expo aldım, bir lpg paketi verdiler, içinden vakıfbank worldcard başvuru formu çıktı onu doldurup faksladık, kartımız onaylandı ve gelmesini bekliyoruz, bu kart içinde 50tl değerinde puan olacak ve ipragazdan aldığımız gaz tutarının %5i kadar bonus kazanacağız, kart istemezsen servise kayıt yaptırıyorsun ve 2 adet 25 tl lpg kuponunu gelince size veriyorlar https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=9376
öncelikle hayırlı olsun; LPG çeklerimi alana kadar bayağı uğraştım ama sonunda aldım. Kredi kartı başvursu yapmak istemiyorsanız, arabayı aldığınız bayiye gidiyorsunuz bilgileriniz ipragaz genel müdürlüğüne fakslanmasını istiyorsunuz. Bayi bilgileri faksladıktan sonra çekler 2 gün içinde elinizde. Herhangibir problem durumunda ipragaz müşteri danışma hattını arasanız ilgileniyorlar. Beni bayi 20 gün oyaladı, yok kampanya hakkında detaylı bilgileri yokmuş falan gibi. İpragaz müşteri servisini aradım hemen arabayı aldığım bayi ile irtibata geçtiler ve 2 gün sonra çekleri aldım. Düzenleyen : adonmez