Değerli arkadaşlar bende yeni hyundai era 1.4 expo gold plus otomatik için paramızı verdik ve 18 Haziran da aramızı bir aksilik çıkmazsa alacağız. aldığımda arabamın resimlerini sizinla paylaşalacğım. Birde merak ettiğim 1.4 almakla hatamı ettim. klima çalışması durumunda performansda çok belirgin bir düşme oluyormu? Açıklayıcı bilgilerinizi bekliyorum.... Düzenleyen : ercanboyaci
Aracınız hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz....1.4 konusuna gelince Hyundai'nin en çok satan modeli,bu konuda şüpheniz olmasın, klima ise her araçta olduğu gibi sizin aracınızıda mutlaka etkiliyecektir ancak mümkün olduğu kadar üst devirlerde kullanırsanız bu etki en aza inecektir..
benimde 1,4 select expo otomatik var 400 km de klima açıkken pek performans düşüklüğü hissetmedim. motor zorlanmıyor güle güle kulllan allah kaza vermesin
aracınız hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz klima açınca birazhızlanma süresi uzuyor yüklü olduğunda da biraz zorlanıyor
Çoşkun Uçar Bey, expo gold plus'da kapı kolları gövde rengi ile aynı değilmi? Bizim araba metalik gri kapı kolları siyah, bize bu modelde kapı kolları gövde rengi ile aynı değil dediler. Bayi doğru mu söylüyor?...
Ercan bey aramıza hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz
hız ve performans tutkunu vetakıntınız yoksa güzel ancak yakıt olarak 1.6 ile aynı yakıt degerleri bingine kardeşim hayırlıolsun
öncelikle hayırlı olsun. Bende de 1.4 var çekişi gayet güzel , klimada hiç problem olmuyor. Arba 97 beygir olduğu için gayet seri ve çekişi iyi. Yanlış hatırlamıyorsam 1.6 ile arasında 1000-1500 tl fark var. Bence 1.6'ya hiç gerek yok, aradaki 1500 tl fark senin 1-2 senelik yakıt paran.