Herkese Selamlar Aracımı yeni alıp Hyundai kullanıcıları arasına katıldım. Samsun'dan saygı ve selamlar
hoş geldiniz hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 2016 yeni kasa ise foto ve yorumları bekliyoruz
teşekkür ederim Rabbim hepimize kazasız belasız trafik cezasız sürüşler nasip etsin. ilk yıkamada resimleri çekip paylaşacağım araç için yorum yapmak benim için erken, daha 200 km oldu ama şunu söyleyeyim 2015 astram vardı bu araca geçince sessizlik yumuşaklık ki sadece süspansiyon anlamında değil, direksiyon olsun motor olsun vites geçişleri olsun oldukça yumuşak, farkettiğim ilk değişiklik oldu. özellikle aracın müzik sisteminden çok memnun kaldım. telefon bağlantısı usb okuma hızı kontrollerin kolaylığı vs.. gerçekten çok iyi. daha detaylı bilgileri yakıt tüketimi vs.. kullanımım arttıktan sonra paylaşacağım.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın... astraları sürekli duyuyoruz, en son yılın otomobili oldu vs, bu doğrultuda zamanla iki araçla ilgili daha detaylı değerlendirmelerinizi bekleriz...