Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra'yı Avrupa'da ilk Türkler kullanacak!

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda Coşkun Özcan tarafından 3 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    <DIV id=HaberOzet ="haberOzet">Yeni Elentra, haziran ayından itibaren Avrupa'da sadece Türkiye pazarında satılmaya başlanacak. Seul Motor Show'da tanıtılan, 1.6 litre motorlu 132 beygir gücündeki araç 6 yıl aradan sonra Türkiye'de satılan ilk Elantra olacak
    <DIV ="haberOzet">
    <DIV ="haberOzet">

Güney Kore her ne kadar dünyanın sayılı otomobil üreticisi ülkelerinden biriyse de, başkent Seul'de düzenlenen Motor Show dünyanın pek de ciddiye aldığı bir fuar değildi, ancak öyle görünüyor ki, gelecek yıldan itibaren bu da değişecek ve özellikle Avrupalı markalar Güney Kore pazarını daha fazla ciddiye alacaklar. Çünkü bu yılın temmuz ayından itibaren Güney Kore ve Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki ticaret serbestleşecek ve ürünler karşılıklı olarak gümrüksüz olarak ithal ve ihraç edilebilecekler. Dünya Seul'de sergilenen yeniliklere uzaktan baksa da, Koreliler aslında dünyayı yakından ilgilendiren yenilikler sundular bu yıl da.

Hyundai standındaki Türkiye'yi yakından ilgilendiren otomobil, ülkemizde 6 yıldan bu yana satılmayan Elantra idi. Tamamen yenilenen ve markanın bir süredir tüm modellerinde görülmeye başlanan keskin çizgilere kavuşan Elantra haziran ayından itibaren Türkiye'de 132 beygir güç üreten 1.6 litrelik motorla satılmaya başlanacak. Otomobilin fiyatı henüz belli değil.

[​IMG]Galeri için tıklayınız...

Hyundai Assan Yurtiçi Satış, Pazarlama ve Satış Sonrasından Sorumlu Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Hyundai algısını biraz daha yukarıya çekmesini bekledikleri yeni Elantra'nın mutlaka rekabetçi fiyatlarla satışa sunulacağını söyledi. İlk olarak geçen yıl, Kore pazarına sunulmadan önce Busan fuarında gösterilen yeni Elantra ülkesinde Avante ismiyle satılıyor.

Gelecek yıldan itibaren bir dizel motoru da olacağı açıklanan otomobilin Avrupa pazarında hayal edilen müşterilere ulaşabilmesi için bu bir şart gibi görünüyor. Dizel versiyonu geldiğinde Türkiye'deki satışlarının da olumlu etkileneceğini ve aracın özellikle filo müşterileri tarafından çok daha cazip hale geleceğini söylemek bir kehanet olmasa gerek.

20 yılda 6 milyon adet satıldı 1990 yılında pazara çıkan Elantra bugüne kadar dünyada 6 milyon adetlik satış rakamına ulaştı.
    Hakan Özenen-HT EKONOMİ

<DIV ="haberOzet">http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/616541-yeni-elantrayi-avrupada-ilk-turkler-kullanacak
    <DIV ="haberOzet">
    Düzenleyen : Coşkun Özcan

2. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hocam dizel i gene olmazsa anlamı yok elantre nin ...
    Düzenleyen : emre027

3. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    gelecek yıl dizel motor satışa sunulacakmış, öyle yazıyor

4. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Abi gelsin 1.6 dizel motor , focus 3 hayalimden vazgeçerim vala :D

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yine Başka Marka Araç Kullanıcıları Coşmuş Yorumlarda....Kesin Reno Kullanıcısıdır..

6. emre027

emre027 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Renault saygım kalıcı R19 tek tık demeden 13 yıldır kahrımı cekti , ama şu an favorim focus 3https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Düzenleyen : emre027

7. baltimore

baltimore Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese Selamlar.Ben Amerikada yasayan bir turk olarak yeni Elantrami yaklasik 2 ay once satin aldim.Cok da memnunum.Benim versiyon Amerikaya gelenlerden yani 1.8lt olanlardan(148bg)Burada 1400 veya 1600cc pek satilmiyor(Hic diyebiliriz aslinda).Fiyat olarak 17600$ gibi bir rakama mal oldu.Aylik odemesi 170$.Turkiyeye haziranda gelecekmis.Tavsiye ederim cok sessiz ve performansi super bir araba.Malzeme kalitesi ve kokpiti bayaga gelistirmisler.Bagaji civic ve toyotadan oldukca genis.Yakitida cok ekonomik.Ben ort. 33-34 mpg(miles per gallon) ile kullaniyorum o da yaklasik 7lt/100 km gibi bir rakama denk geliyorUzun yolda bu rakam 40 mpg oluyor.1800cc icin inanilmaz bir rakam bence.Amerikada yakit sarfiyati 1 gallon(yaklasik 4 lt) ile kac mil gittiginize gore bir rakamla veriliyor.Adamlarin herseyi bir garip:))Turkiyede benim tahminim 44000 liradan baslar fiyat olarak.Benim versiyon en ust degil ancak kalin lastik celik jant tiptronic cruise bluetooth xm satellite radio falan var.Herhalde o da 50000 civari olur.Burdaki fiyatinin 2 kati gibi birsey olur muhtemelen.Yedigimiz kazigi dusunun yani:)).Benim diger aracim bile (santa fe) 28000$ mal oldu herseyiyle.O bile 44000 tl falan eder yani.Dunyada en pahali araba ve benzin bizde nedense:))Arabamin fotosunu eklerim daha sonra.Su anda laptopta yok resimi.Daha dogrusu hic cekmedim resmini:))

8. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aramıza hoşgeldiniz.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Aracınızın resimlerini bekliyoruz

9. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    2011 Hyundai Elantra Review

[VIDEO]http://www.youtube.com/watch?v=Qd-0hdOyigc&amp;feature=feedrec_grec_index[/VIDEO]

10. Accent_Rocks

Accent_Rocks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    başlığı görünce amerika'da ki elantra'yı buraya getirecekler zannettim korktum bi an :)

valla aşık oldum arabaya ne diyeyim.. Ama içi berbatmış onu da ekleyeyim :)

Düzenleyen : dieselpower

Bu Sayfayı Paylaş