arkadaşlar yeniden merhaba ' elantra hakkında bazı sorularım var'' diyerekten mayıs ayı sonunda bir konu açmıştım bu zamana kadar kendi arabamı satmayı gönülsüz kah ilan verdim kah çektim neyse en sonunda sattım ve 2011 model brc marka lpgli mode plus siyah renkte bir elantra aldım. gördüğüm en büyük eksisi hız sabitleyicisinin olmaması. bu arada aracın 45 bin de servis tarafından garanti kapsamında direksiyon kutusu değişmiş bide en teybin olduğu yerdeki ön konsol değişmiş bunlarla ilgili sorun yaşayan olmuş muydu?
aracınız hayırlı olsun forumda elantra için yapılmış cc uygulaması var isterseniz göz atabilirsiniz. https://www.hyundaiclubtr.com/21907-2011-yeni-elantra-cruise-control.html
evet inceledim o konuyu yalnız resimlerin linki kırık heralde görsel olmadan da okumak iyi olmuyor https://www.hyundaiclubtr.com/21907-2011-yeni-elantra-cruise-control-4.html ama yinede böyle birşeyin yapılmış olması çok güzel yapacağım 2 şey var birisi cc diğeride dokunmatik navigasyonlu teyp.
Hayırlı olsun. Elantra'dan pişman olmayacaksınız inş... GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Direksiyon kutusu problemli olduğundan değişmiş. Açıkçası benim aylardır yapamadığımı, servise kabul ettiremediğim yapılmış aracınıza. Su anda aracinizdan stabil olmayan yollarda direksiyon kısmından takırtı sesleri geliyor mu? hangi servis direksiyon kutusu değişimi ve on konsol değişimini yapmis? On konsol değişimi de stabil olmayan yollarda gelen cizirti sesinden olabilir. Cunku ben surucu tarafindan dişli yollarda cizirti sesi aliyorum. Açıkçası tum problemlerime derman olacak kişi siz olabilirsiniz. Teşekkürler. .
diyarbakırda ki çavuşoğlunda değişmiş. ben aracı adanadan aldım sivasta ki serviste sorgulattım geçmişini hatta dünde direksiyon şikayetiyle gittim ama öyle stabilize yollarda yada kötü yollarda lakırtı takırtı sesi geliyor diye değil sanki 100 km nin üstüne çıktığımda direksiyon sağ ya da sola zor dönüyor birşey tutuyorda zorlayınca kurtuluyor gibi oluyor diye gittim ustayla denedik bi sorun yok bu eps li direksiyon normaldir dedi bende daha önce getz ve eraya bindiğimi eps nin ne olduğunu nasıl olduğunu biliyorum dedim ama ustayı inandıramadım gerçi evham yaptığımında farkındayım. eğer sana faydası olacaksa aracın eski plakasını vereyim diyarbakır servisi arayıp bilgi al bulundığun ildeki servisede durumu izah et değişimini gerçekleştirsinler.
tabi ben resim hala çekemedim ama aldığım galerinin ilanda ki resimlerini paylaşayım[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]
Eski plakayı verirseniz cok memnun olurum. En azindan sorgulama yaptiririm. Servisteki arkadaşlar da neden değiştiğine bakarlar.
aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. benim anlamadığım hyundai nin elantra gibi bir aracında 2011 model birde direksiyon kutusu ve ön konsol neden değişmiş olabilir. birde sitede sürekli yeni elantrada yol tutuş problemi olduğunu okuyorum forumda ve araç içerisinden gelen seslerden şikayetçi olanlarda var yani elantra gibi bir araçta bir dünya para yanılmıyorsam 50 bin tl civarı yada 50 bin küsür fiyatı olan bir araçta bu problemler nasıl oluyor anlamıyorum ben accent era mı öpüp başıma koyayım ozaman. yazılanları okuyunca hyundai markasından soğuyorum ve ilerde arabamı değiştireceğim zaman bu gidişle sanırım hyundai markadan uzak duracağım.