Arkadaşlar era mı sattıkdan sonra sonunda bir elantra aldım doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum bunca zamandır hyundai kullanıcısı olarak 2005 admira sonrası 2009 era şimdi 2012 elantra era dan sonra çok çok farklı geldi araç aracı şeritte düz götürmek için ufak direksiyon hareketleri yapmam gerekiyordu dün servise götürdüm yazılım yüklediler şimdi biraz daha iyi galiba era dan sonra alışma süreci olucak biraz araç otomatik vites lpg li tune modeli Allahım herkese daha iyisini nasip etsin Allah kimseye kaza bela vermesin detaylı resimleri yakında yüklücem..
Düz götürmek için direksiyon hareketi yapmam gerekiyordu yazmışsınız sonra da servisin yazılım güncellediğini söylemişsiniz. Ne alaka anlayamadım. Servo ile alakalı bir durum mu varmış? Bu arada hayırlı olsun
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun Allah kimseye kaza bela vermesin sağolun
Murat1 : araç sağ çekme yapıyordu direksiyon düz tuttuğum halde galiba servo ile alakalı şimdi daha iyi
Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin tam begendiğim renklerden biri elantrada birgün elantra almak nasip olur inş.
arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun Allah olmayanlara nasip etsin İnşAllah Cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah razı olsun dilekleriniz için.