Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda sengetli tarafından 16 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. sengetli

sengetli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar sahibinden de Yeni Elantra çok fazla değil mi?Neredeyse eski Elantra XD den fazla yeni Elantra satışı yapılıyor.Beğenmedikleri için mi satıyorlar yoksa hakikaten araç çok mu fazla sattı da ondan mı fazla satış söz konusu acaba?

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ona Bakarsak O Kadar E250 ,Passat Var. Zaten Çoğu Galerici. Kötü Olsa 30 Küsür Ödül Aldığı Gibi Dünyanın En Çok Satılan Aracıda Olmazdı.

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Aslında olay şu, insanlar araç ilk geldiğinde çok uygun fiyatlara alıyorlar tanıtım fiyatı olduğu için. 20.000 km kullandıktan sonra da aldığım paraya veririm ilk bakım masrafından kurtulurum mantığıyla hareket ediyorlar. Sadece Hyundai için geçerli değil bu. 1 ay sonra görün, her yer Honda Civic ilanlarıyla dolacaktır. Ha bir de sahte ilanlar var ki onlar ap ayrı.

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    özellikle yıl sonunda tedarikçilere ekstra indirimler oluyor çeşitli modellerde mesela far grubu makodan alınıyor, mako çalışanlarına %3-5 indirim yapıyor bu birçook markada var, toofaş çalışanlarına uygun fiyatla araba veriyoor, bu kişilerde aracı uygun fiyata alıp ya kendi satıyor, ya galeriye veriyoor 1-2 bin kazansa neresi ağrıyacak, taş atıp kolu mu yorulacak, buna ilave filo indirimleri falanda var, galeriler yıl sonunda bir sürü sıfır araç almış, şu an çok uygun fiyatla satıyoorlar

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu olay insinignia dada olmuşdu hatta banada teklif etmişlerdi şu ötv indirimi zamanı 40 bin tl ye full 160 beygirliğini verelim dediler biraz araştırdım 15-16 litre yakıyormuş şehir içi vazgeçdim iyikide vazgeçmişim lpg de takılmıyor o motorlara alimiyum enjektörlerimi ne varmış her neyse ötv indirimi bir bitti bana 40 bin tl ye teklif ettikleri otomobil 52 bin tl oldu.. sonra o indirimli alan bir çok fırsatçı sıfır diye zamlı fiyatlardan 2-3 bin tl düşüğe sattılar.. gayette güzel kar elde ettiler..

bazen tanıtım amaçlı firmalar bazı araçların fiyatlarını cüssi bir karla çıkarıyorlar kısa süreliğine bunu değerlendiren bazı kişiler arabadan filo halinde çekiyor fiyatlar zamlandımı araçda prim yapmış iyi satmışsa zamlı fiyata satıyorlar.. tabi papaz her gün pilav yemiyor bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor o zamanda kiralama işlerinde kullanıyorlar gene aracın parasını çıkartıyorlar..

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    insignia'nın sübapları hafif alaşım, lpg'de çabuk deforme oluyor. ayrıca arıza lambası çok fazla yanıyor, altyapısnı aldığı son kasa vectra'lar gibi elektronik sorunları var.

Bu Sayfayı Paylaş