Bu hafta sonunda veya diğer haftanın başlarında Elentra Style 1.6 almayı düşünüyorum kullananlar ve görüş sunabilecekler yardımcı olabilirlerse çok sevinirim . Ayrıca Araba sipariş işlemi ve teslim süreci arası ne kadar sürer ? Misal aynı gün için alabilir miyim bayiiden.
Bayinin ve emniyetin yogunluguna göre değişir. Ben saat 16:30 da işleme başlatıp 16:57 de plakayı bastırdım "0" motor için. İşlemler motosiklet olsun otomobil olsun aynı. Sent from my iPhone using Tapatalk
evet. ama aceleye getirmeyin alacagınız aracı işlemler başlamadan görmek isteyin gerekirse 5 saat etrafında dönün içine dışına her yerinie bakın
O aractan bulursan bana da al ☺. bir suru bayi gezdim istanbulda hicbir yerde yoktu. Gelince arayacaklardi. 3 ay oldu arayan soran yok. Bu arac turkiyede tutmayacak sanirim. Zaten ben de almaktan vazgectim.
Yok o kadar acele etmem ya . Teşekkürler tavsiye için . Benim arabam bilgim pek yoktur yani teknik özelliklerinden çok aşırı anlamam Kontrol filan yaptırmam gerekli mi? Gözümü korkutma ya inşallah vardır ege bölgesinde Hyundai zaten biraz tercih dışı kalıyor çoğu yerde de senin dediğini okudum fazla rehabet gösterilmiyor diye filan ama elentra ne bileyim çok başka geliyor bana. Bende benzinli düz vites almayı düşünüyorum umarım bulurum Hiç sabırlı biri degilimdir :/
Şu araba bayilere gelmeden 1 hafta önce burda bas bas bağırdım. 55000 TL lansman fiyatıyla kaçırmayın, akabinde zam gelicek dedim. Ama o fiyattan pek alan olmadı sanırım.
O fiyattan bayilere birer tane geldi istesek de alamazdık yani şans işi hyundai mantığını çözebilmiş değilim ben de çok aradım o aracı geçen hafta ama aramadığım bayi kalmadığı halde bulamadım sonra gidip focus almak zorunda kaldım benim gibi hyundai aşığı birini kaçırdılar böyle giderse çok müşteri kaybedeceği kanaatindeyim şahsen