Bugün sürekli almak istediğim multimedia sistemini aldım ve ses sistemimi kurdum.İşte fotoğraflar, Anfi kabloları biraz dağınık kaldı ,yarın araç temizliğiyle beraber kabloları toparlayacağım.
wooferları jbl alsaydın daha iyi olurdu birde kapasitör koymanı tavsiye ederim ayrıca 2 anfiye 2 ayrı tesisat çektirdinmi bilmiyorum ama çektirmediysen çektirmeni tavsiye ederim
Woofer lar arkadaşın şimdilik ben kullanıcam.anfilerin enerji kablosu kalın tek kablo olarak geliyor ve ilk olarak bass sonra daha ince kablo ile ses anfisine giriyor.Tabiki enerji kablosu üzerinde sigorta mevcut.
güle güle kullan :RpS_thumbup:güzel olmuş multimedya cıhaz markası ne ve nekadara maal oldu bilgi verirsen sevinirim bende düşünüyorum taktırmayı ama konyada servislerde yok:RpS_sad:
Cihaz markası CYCLONE.1200 tl ye aldım.Menü geçişleri gayet hızlı,dokunmatiği yeterince hassas.TV nin iyi çektiği yeri daha bulamadım:RpS_rolleyesekte gerekli değil benim için.En çok garibime giden nokta 4.1 ses çıkışı yazıyor tüm sitelerde ama durum öyle değil.tek çıkış var anfi için sub çıkışı yok Y kablolarla işi hallettik şimdilik.Tavsiyem eğer ki anfi bağlayacaksanız çıkışlarına orjinal hoparlörleri bağlatın çok güzel ses veriyor.Farklı menü fotoğraflarını fırsat buldukça paylaşacağım.
Faruk abi L7'yide takınca yanına başka takacak hoparlör yok ki, direk profeyşınıl oluyo ..aynı hatayı yaptık gümbür gümbür ses duyulmuyo alimallah..
Bu sub.lar dökecek arabayı.2 si felaket bir bass variyor gözlük gözünü açıyorum çok zırıldıyor ve arka pandizotunda camla arasına güneşliği sıkıştırdım:RpS_lol: yoksa sadece zırıltı dinliyorum.Benim 601.1 jbl de l7 yi taşımaz heralde.
mirkan görmesin sonra yine kızar bana, sormadan ne öneriyosun millete diye ... şaka bi yana jbl 1200.1 anfi rahatlıkla besliyo..