Arkadaşlar merhaba, Yeni elantraların mevcut ses sistemine ek woofer ve amfi ilave yapsam nasıl olur. Uç noktalarda bir ses istemiyorum. Şimdikinden biraz daha iyi baslı ve net ses olsun yeter. Mesela TS-W310S4K 30cm Kabin Tipi Kullanım Subwoofer (4Ω), 1400W (KABİNLİ) 300 tl civarı, amfilerde 250-300 tl civarı işimi görür mü? Yada aynı fiyatlarda varsa tavsiyeniz paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
birde hangi watt değerlerinde olsun amfi ve woofer. araçtakı orjinal hoparlörlerine de uygun olması gerekir.
amfi ve woofer için RMS watt değerlerine bakmalısın. 100watt rms gücün üstü bir woofer kesinlikle tok bir ses çıkartır, orjinal hoparlörün yanına doyurucu bir bass sesi verir. 140 watt rms bir woofer gayet iyi olur. amfi de wooferin rms değerinin biraz üzerinde olmalı. daha düşük olursa amfinin gücü kadar bass çıkartır. TS-W310S4K 400 watt rms gücünde, bunu 150 watt rms güç veren amfiyle beslersen istediğin sesi alırsın.
http://www.vatanbilgisayar.com/gm-a4604--ts-w310s4k--ts-g132ci-oto-muzik-seti-kampanyasi.html bu setin içindeki woofer ve amfi senin işini görür.
teşekkürler birde bunu alsak tahmini ne kadara bağlatırız. biraz işçilikler yüksek çoğu işte burada. bir fiyat bilgim olsun
aracınızda özel bir kesme-delme işlemi olmayacaksa 50-60 tl arasına bağlatırsınız. belki orada piyasa yüksekse 100 tlye kadar yolu var, 100den fazla vermeyin. ama bir de kablolar var, onlar da biraz masraf yapacak. mesela kaliteli bir RCA kablosu(teypten amfiye giden) 40 TLden başlar.(piyasada 10tl'ye de var ama yaramaz) amfi güç kablosu da 40 tl falan tutar.
Fabrikasyon ana ünite de RCA çıkışları olmayacağı için pek randıman vermez. Çevirici ile bağlanır o zaman da ortalama % 25 ses kaybı yaşatır. Bence hiç uğraşma sonuçta 4 hoparlör 2 tweeter var aracının üzerinde , yeterli seviyede keyif verir. Benim gariban i10'um da tweeter bile yok özledim tiz sesleri. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaslar abiler 2011 HYUNDAİ ELANTRA ses sistemi yapacam ve pıooner 4 adet hoporler 1 tane subwoofer ve çift anfi yapmayı düşünüyorum Facebookta hyundai fan clup TÜRKİYEDE sordum kimse cevap vermedi Belki burda bilen arkadaşlar abiler varsa bana bi yardımcı olsalar bi zahmet