Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Yeni Elantra Fiyat Dengesizliği ve Kötü Şansım

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda Ado tarafından 4 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

1. Ado

Ado Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Adnan G.
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    ben aracımı ocak 2012 de sıfır aldım,,,
    47.000 tl civarlarında iken şimdi aracımın sıfır değeri 42.900 tl mode plus manuel paket.... Benim aldığım zamanlar tune diye bir paket yoktu...Sonradan ilave ek çıkma bir paket yapmak hyundai'nin bir geleneği oldu herhalde...! ben çoktan pişman oldum zaten şimdiki aklım olsa idi elantra'ya hiç bulaşmazdım..! hatamı kabul ediyorumm...şimdi ne oldu,elantraya verdiğim paraya yeni opel astra sedan alabilirdim...tabiki yeni astra sedan o zaman için yoktu...2012 ocak ayında tam 20 gün neredeyse jetta ve elantra arasında gidip geldim...dışarıdan aile ve arkadaş tepkileri sonucunda spor ve birazda genç işi olduğundan ,,,özellikle de arka koltuk diz mesafesi çok hoşuma gittiği için:RpS_laugh:elantra aldım...çok şükür kullanıyorum,,,arka amblem kirlenmesi dışında şuan için bir sorunum yok,yakıt yönünden de çok ama çook hoşuma gidiyor şehir dışı 30 krş benzinli olmasına rağmen ve kesinlikle lpg taktırmayıda düşünmüyorum.( Aydın - Fatsa arası çıktığım karadeniz gezisinde gidiş geliş yaklaşık 2.400 km gibi bir yolu 730 tl 'lik benzinle katettim)...adalet bunun neresinde araç senesini doldurmadan 47.000 tl den 42.900 gibi bir rakama geriliyor...daha şimdiden 4.000 tl zarar. Ocak 2012 de Tune manuel paket vardıda biz mi almadık..? 2012 Ocak ayında mode plus manuel pakete verdiğim para ile şimdi tune manuel paket almak mümkün...! :RpS_sad::RpS_mad::RpS_sad: Sizce arkadaşlar benimki şansızlık değildir de nedir sorarım size...? Benim gibi düşünenler veya benim mağdurluğumda olanlar var mı..?

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba,

* Ben daha yeni çıkıpta sonradan fiyatı düşmeyen bir marka modeli görmedim. Zaten araba bir yatırım aracı değildir.
    * Opel Astra dediğiniz araç insignia gibi boğazına kadar elektronik arıza dolu, sırf bu yüzden servise tech2 cihaz (5500 euro) alacak ustam.

3. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Hem tune paketinden mode paketteki cogu özelligi calinmis. Bence siz dolu olduguna sevinin...

LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

4. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Bu firmaların fiyat politikası, i30 için örnek vereyim 57.000 e alınan elite dizel otomatiği şu an 52.000 e kadar alırsınız...

5. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    kardeş üzülecek bişey yok. ayrıca serdar'ında dediği gibi araba artık yatırım aracı değil. binip keyfini sürmeye bak. zaten aracındanda memnunmuşsun. ee daha geriye ne kaldı, Allah sağlık, sıhhat, afiyet versin.
    ayrıca senin mode plus paket aracın dediğin tune den daha dolu bir araç. mode pakette olan birçok donanımı kaldırmışlar veya opsiyonel yapmışlar.
    zaten sıfır araç alıp bayiden çıktığında 5000tl zarardasın, bu muadil sınıf her araç için geçerli. neticede kapıdan çıktığın anda 2.el oluyor.:RpS_laugh:

6. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yeni çıkan araçların en büyük sıkıntısı bu zaten. Piyasa fiyatını belirleyemiyorlar. Aynı şey İ30 da oldu. Lansmanda 54200 TL olan style paketin fiyatı bugün 49400 TL. Bayi ile iyi pazarlık yaparsan 48000 hatta 47500 TL ye alınacak durumda. E neoldu ilk alanlara 5000 TL zarar. Ama Serdar abinin dediği doğru, araba yatırım değildir. Özellikle sıfır araba alıyorsak zarar edeceğimizi bilmek gerek. ft19 un dediği gibi üzülecek bişey yok...

7. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    en iyisi kafaya takmamak ve binip keyfine bakmak gerisi tevekkül... :)

8. Ali EREN

Ali EREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    114
    Ad Soyad:
    Ali EREN
    Arkadaşım sen yine iyisin zamanında sıfır starex alanlar 33000 e almışlardı 1 / 2yıl sonra 1600 1700e düştü araçlar.En azından sizin zararınız okadar değil.Elantra çok güzel araç keyfini sürün.Kazasız belasız günler.

9. atahansonmez

atahansonmez Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    Atahan Sönmez
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    keyifte süremiyoruz ki hyundai hala çözemedi benim sorunumu

10. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    bence de arabanızdan memnunsanız hiç takılmayın fiyata... binin keyfini sürün :)

11. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    araç alırken zarar etmemek mümkün değil siz fazla takılmayın bence anlattıklarınıza bakılırsa arabanızdan çok memnunsunuz hayrını görün yakıtıda çok ekonomikmi ben bile dizel erada 30 -35 krş arası yakıyorum keyfini çıkarın

12. kaanbaba199

kaanbaba199 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Kaan Yazmacı
    Aynı Durumu yaşadım ve aracımı nihayetinde değiştirdim İmkanınız var ise satabilirsiniz Pişmanlık yaşamamak için ben Passat 1.4 TSİ Comfortline aldım ve 2.eli 35bin tl ye düştü söverek sattım aracımı :( Ocakta passat ı teslim alıcam sitede fotoraflarını eklerim iyi forumlar

13. gokhandokumcu

gokhandokumcu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    gökhan dökümcü
    arkadaşlar şimdiye kadar 12 tane araba alıp satmışım tofaşından tut cherokee mini Q5 chevrolet araları alıp sattım mesela pejo partner aldım 2007 senesinde 2000 hdi aldım arkasından advencure cıktı 25 bin tl ye aldıgım partner biranda degeri düştü bunu butun araba firmaları yapıyor arkadaşlar söylemiş araba yatırım aracı degil dir araç alıcagına altın al ev al zarar etmek istemiyorsan ama şimdi bu zararını düşünme bence almışsın allah kaza bela vermeden bin zaten 0 araç almak demek banka faizi filan derken bayagı bi zarar yapıyorsun insanlar ne zararlar yapıyor rahat ol nelerde zarar etmiyouzki onun için için içini yemesin sadece araba bin temiz bak istedigin zamanda satarsın cherekee varken koca jeep 4.7 motor oldugu için zarar ettik mini sıfır alındı arkasından s cıktı zarar teşke ev alsaydım daha rahat olurdu olsun şimdi kalsik bi araç aldım onla oyalanıyorum bakalım onda ne kazık yiyicez bakalım

Bu Sayfayı Paylaş