orhana katılıyorum photoshop degil reklam amacıyla yapılmıstır vede bır tv de modıfıye programındada gosterılmıstı
Araç aynı zamanda satılıkmış. http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...e-tek-altin-krom-kaplama-araba-90603511/detay Ön kısımdaki R 'nin manasını çözemedim? Bir de kusura bakmayın ama body kit emanet gibi durmuş. Bence bu araç için fiberden komple özel bir kit döktürseniz çok daha iyi olurdu ek yerleri kötü duruyor.
Kendisine Assan Destek Olmadıgı İçin Hyundai Logosunu Silmiş.. Assandan Bişey Beklerse Logo Silmek Değil Arabayı Yakması Gerekir Hyundaiyi Sanalda Biyerlere Getiren Biziz Bize Bile Gram Faydası Yok (Aksine Zararı Var ) Bir Folyo Kaplayanamı Destek Olacak.
Hangi otomobil firması böyle bir işlem için destek olmuş ki Hyundai olsun Aslında Assan'ın bu foruma destek olması kısmına katılıyorum. Ama malesef Türkiye'de bu tarz destek çıkma gibi bir alışkanlık henüz yok. Bizim millet Mefaat ile destek arasındaki ayrımı yapamıyor malesef.
Bizim Finansal Olarak Bir Desteğe İhtiyacımız Yok . Öyle Bir İsteğimizde Yok Sadece İsteğimiz Kullanıcılar İçin. Gelsin Bizden Her Hafta Bayilerle , Servislerle , Araçları İle İlgili Sorunları Olanların Raporunu , Sorunlarını , İletişim Adreslerini İstesinler . Verelim.. Kullanıcıların Genel Anlamdaki Sıkıntılarını İstesinler Verelim.. Yeni Araçlar Çıkıyor Biz Bayilerde Test Sürüşü İçin Uğraşıyoruz , Sıfır Aracın Bir Nevi Test Ederek Reklamını Yapıyoruz. Versin Bize 1 Günlügüne Bir Yetkilisini Yada Sadece Aracı Versin Herşeyiyle Testini Gerçekleştirelim.. Biz Kendimiz İçin Bişey İstemiyoruz Yine Onlar İçin Kullanıcılar İçin İstediklerimiz.
Öndeki amblem roadruns markasının amblemi, gerçekten bu araçlara çok güzel bodykitler izgaralar uretiyorlar firma olarak, bu aracı ben daha önce atv ana haberde görmüştüm
Reklam aracı oldugu belli fakat olmamış be üstad ne renk olmuş ne jant olmuş ne bodykit bence dikkat illaki çekiyordur ama daha farklı tonlar daha farklı renkler olabilirdi Ne biliyim jant felan Bi wolk te 37 olsun wossen tarzi bambaska bi görsellık katardı araca Ankaradaki GMG garaj gibi renk tonları subarıda kullanılan tonlar mavi tonu apayrı bişey katardı bu arabaya Üzgünüm hiç olmamış :RpS_mellow: