[h=1]23 milyon ehliyet değişecek[/h][h=2]AB standardına uygun ehliyetler geliyor. Gelecek yıldan itibaren verilmesi planlanan ehliyetler özel renk ve mikro harfler içeren tasarıma sahip olacak.[/h] Ehliyete AB standardı geliyor. Gelecek yıldan itibaren verilmesi planlanan yeni ehliyetlerde, güvenlik üst düzeyde tutulacak. Polikarbonat malzemeden lazer baskıyla üretilecek ehliyetler, özel renk ve mikro harfler içeren tasarıma sahip olacak. Çalışmaların tamamlanmasıyla 23 milyon vatandaşın ehliyeti değiştirilecek Yeni ehliyetler, AB ülkelerinde de geçerli olacak. http://gundem.milliyet.com.tr/23-mi...em/gundemdetay/28.06.2012/1560024/default.htm
girmeyeceğim birliğe neden uyalimki zaten Türkiye ehliyetini çoğu ülke polisi kabul ediyor en azından benim bildiklerim.
Daha dur birde para isterler.Hani kimlikler bu sene değişiyordu.(Ben nasıl olsa değişecek diye evlenince kimliğimi yeniletmedim.hala bekar yazıyor. ).Amaç ne yani sahteciliği önlemek mi.bizim türk milleti onunda sahtesini yapar.Hiç olmadı ehliyetsiz gezer.
bende kimliğimi değiştircektim çipli kimlikler gelcek diye değiştirmedim.10 yaşındaki resmim duruyo hala üzerinde.
Ben kendimi tek zannediyordum.Benim düşünenler varmış.Bu beni sevindirdi. Benim anlamadığım biz neden haçlı birliğine(avrupa birliği) girmeyi düşünüyoruz.Onlar bize karşı kurulmuş bir birlik.Zaten dağılmak üzere ama biz onlara hala uyum sağlamaya uğraşıyoruz ki onlar bize uyum sağlasar ya.Biz o kadar sallatıya rağmen ayaktayız.Onlar tek hamlede çöküşe geçti.
Merak etme senin gibi benim gibi düşünen bi kaç kişi daha tanıyorum ... AB bencede gereksiz şu sıralarda durumları kötü.Belki daha da kötü olacaklar.o zaman kurtulmak için kim bilir belki bizi kullanacaklar.bizde AB ye girdik diye sevincez
Yeni çıkan cep telefonlarında telsiz uygulaması diye devlet her hattan 1 tl alıyor her ay, 30 milyon hat var, her birinden 1 tl ne kadar yapıyor 30 Trilyon mu 3 katrilyon mu?. Bu da öyle bir şey. Maksat kalite artırmak değil, vatandaşı sağ ve sol yanaklarınden öpmek.
Yasaymış uyummuş bilmem neymiş hepsi hikaye bu sefer kaç para istiyosunuz onu söyleyin verelim, boşuna kuyruklarda falan bekletmeyin bari
Kesinlikle para tuzağı.Kaliteyle alakası ne anlamadım. Sanki uçan arabalarda kullanacağız yeni ehliyetleri. 90 model araçlara zor binebiliyoruz ama son model ehliyet kullanıyoruz. :RpS_scared:
Sen merak etme alacaklarını sana sormadan maaş ya da gelirinden alıyorlar.Bize ancak ehliyet değişirse Zeki Mürende bizi görecekmi demek kalıyor. Daha dur ondan sonra kimlikler var.Bu ehliyetleri alalım sonra kimliklere entegre yapalım diyecekler.Öyle böyle sağacaklar işte.