AMAN DİKKAT..!YENİ DOLANDIRICILIK YÖNTEMİ..! Ellerindeki kimlik bilgilerinle İcra Dairesine gidiyorlar..18.40 TL başvuru harcı yatırıyorlar.. Sizin hakkınızda … İLAMSIZ İCRA TAKİBİ başlatıyorlar… Borç hanesine…vicdansız vicdanlarına göre akıllarına ne gelirse yazıyorlar.. Bu 250 TL de oluyor….2500 TL de oluyor…ya da daha fazlası… Bir zaman sonra kapınıza postacı geliyor..ve size ÖDEME TEBLİGATINI imza karşılığı veriyor.. Açıyorsunuz okuyorsunuz… şaşırıyorsunuz… Gönderen kişiyi tanımadığınız için…’’ Kim ki bu ‘’ diyorsunuz.. Arkadaşlarınıza gösteriyorsunuz ve maalesef size yanlış bilgi veriyorlar.. ‘’ Boş ver abi…yanlışlık yapmışlardır..madem ki tanımıyorsun yırt at ‘’ diyorlar… Yırtıp atıyorsunuz kağıdı…İş bitti zannediyorsunuz ama…. İŞ DAHA YENİ BAŞLIYOR..! İtiraz süreniz 1 hafta….O zaman zarfında hiçbir şey yapmazsanız…Borcu kabul etmiş oluyorsunuz..!! Ensenize biniyorlar…Ödemezseniz o suratsız haciz memuru kapıda.. Alır almaz,akıllılık yapıp itiraz edip elinize resmi bir belge alırsanız…İŞLEM HEMEN DURUYOR.. Karşı taraf..Yani sahtekarlar…size karşı ‘’ İTİRAZ İPTAL DAVASI ‘’ açmıyorlar..çünkü foyaları meydana çıkmasını ,tanınmalarını istemiyorlar Başka yeni bir kurbanın peşine düşüyorlar…resmi işlem sıfırlana kadar takip etmekte yarar var..Yani bir nevi temiz kağıdı alana kadar.. Kimlik bilgilerimiz… Yanlış kişilerin eline geçtiği zaman başımıza gelebilecek felaketlerden birisi de bu… Dikkat edelim… ve lütfen bu bilgiyi dostlarımızla paylaşalım…
pekala bizim tarafımızdan veya kamu bu şahıslara karşı dava açılamıyormu ki yine aynı işlerini devam ettirebiliyorlar
eminim bunu siz yazmadınız. bir yerlerden copy paste ettiniz. neden suratsız haciz memuru? ben gayet yakışıklıyım. ama bazen suratsız arkadaşlarda gidiyorlar hacizlere. sonuçta resmi görev. bir şekilde birisi ifa edecek değil mi?
burada başkasıın kimlik bilgileri ile gelmiş kötü niyetli insanların işlemini onaylayan memur suçlu olmalıdır, işten atılmalıdır hatta ağır cezaya çarptırılmalıdır. hapis gibi ! (mantıken ). kimlik bilgisi dediğiniz nedir ki ya en basitinden tüv muayene istasyonlarında bile tc kimliğimizden tutun kütük numaramıza kadar tüm kimlik bilgilerimiz mevcut bankaları saymıyorum bile onlar bi tc kimlik nosundan hangi saat nerde yemek yediğimizi bile ortaya çıkarıyor. nasıl laçka bir sistemdir anlamadım. devlet resmen 3 kağıtçılık yapılması için müsade ediyor. Düzenleyen : mert_driver
zaten sırtınızı bu gerekçeye yastlayıp vatandaşa yapmadığınızı bırakmıyorsunuz. "resmi görevmiş" güldürmeyin beni. çocuk mu kandırıyorsunuz allah aşkına , sanki her resmi görev etik bir eylemmiş gibi konuşmanız yok mu ! sabahın 4ünde insanların yuvasını dozerle yıkmak da resmi görev sabahın 4ünde yuvası için direnenleri joplamak da resmi görev gösteri yapan kadının bebeğini düşürmek de resmi görev... resmi görev , devlet emri , emir demiri keser gibi yersiz gerekçelerle anca vicdanınızı kandırırsınız bunu unutmayım. demekki maaş + sigorta için resmi görev diye katliam bile yaparsınız ben bunu anlıyorum. Düzenleyen : mert_driver
bize böyle bişey yapan olursa o adamı çıktığı deliğe geri sokarım şerefsiz köpekler ya lanet olsun böyle insanlara bilgi için teşşekkürler