Yeni Aldığım Blue da Cumartesi - Pazar Uzun yolculuk yaptım. Kullanımı rahat Ama Ben PRİME Modelini aldım Araç ta çok eksik var. En Üst model olduğu halde çok eksik var.
1.) Kapi kollarindaki cam acma kapi kiliti acma ayna ayar dugmeleri isiksiz ani lazim oldugunda seyir halindeyken arama ihtitacindan dolayi tehlike atlatilabilir
Bumu Yani.. Benim Araçta Işıksız. İlk Defa Binmiyoruz Sonuçta Bu Araca Cam Açma Dügmesinin Yerinide Şaşırmayız.. Tamam Aydınlatma Oldu Diyelim ; Peki Seyir Halindeyken Cam Dügmesine Bakmak Tehlike Yaratazmı ?
iste boyle cevap verirseniz Adamlar Turk kullanicilarina bu kadari fazla bile der. Neyse siz gerek yok ama ben eksik oldugunu soyledim insallah hyundai den bi yonetici okur veya bu sorunlar gider onlara cozum uretirler
Sadece Türk Kullanıcısı , Değil Dügmenin Yapısına Bakarsanız Aydınlatma Olacak Bir Sistem Yok Bu Tüm Dünyada Böyle.. Benim Cam Dügmesi Falan Umrumda Değil Bana Göre Basit Gereksiz Bişey Ama Size Göre Önemli Olabilir.. Bişey Diyemem ; Benim Dediğim Sadece Sizin Söylediniz Şey İle Olacak Şey Arasındaki Çelişki.. Madem Işık Olmaması Tehlike Yaratıyor Diyorsunuz Bende Diyorumki Işık Olsa Buraya Bakacaksınız Buda Tehlike Farzetmiyormu ? Düzenleyen : Ersin Cerrah
blue'den %50 daha fazla fiyata 60 bin tl civarında satılan corollalardada cam düğmelerinde ışık yok.Elini attığında bulursun merak etme. Araç full başkalarında olmayanlar bile var daha ne istiyorsun
bence en büyük eksiği hız sabitleyici, yağmur-far sensörü olsa fena olmazdı ve saklama gözlü kol dayama özellikle iyi olurdu ama yinede donanım olarak fena değil aracın kendisi zaten iyi..
Heh İşte Eksiklik Dedimi Bunlar Eyvallah.. Far Sensörüymüş Yağmur Sensörüymüş Hız Sabitleyiciyiş Hild Holdermış.. Evet Bunlar Olsaydı On Numara Olurdu... Zannedersem O Dediğiniz Kol Dayamadanda Geldi
geçen hafta bayideydim kol dayamalar her iki modelde de standart fakat saklama gözü yoktu araçlar 2012'ydi...
aynen cumartesi tanıdık aldı corollayı 58 bin tl ye cam düğmesi aydınlatması yok.zaten pek te önemi yok görsellik dışında.
ASıl Önemli Olan Eksiklikler Dile Getirilmiyor Cam Aydınlatması Gibi Gereksiz Görsellikler Dile Getiriliyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
İşte ben bunları yazak ve çözüm isteyecektim.Bu Formun kuralına göre 10 mesaj yazmak gerekiyormuş diğer yerlerde konu açmak için Yoksa Ben bu sorunları Blue Kısmında yazacaktım. Çok güzel bir konuya değin miş arkadaş.
Slm<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); "><br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); ">Hyundai Blue Prime Aldım.Yalnız eksik olan birkaç bir şey var onları yaptırabilirmiyim.İstanbul Kartal dan yazıyorum nerede yaptırabilirim.<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); "><br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); ">Yağmur Sensörü<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); ">Far Sensörü Anahtardan kapılar kitlendiğinde Çamlar otomatik yukarı kalksın bir de bu kit<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); "><br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); ">Bunları Nerede yaptırabilirim.<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); ">Yaptırabileceğim yerin telefon ve adres bilgilerini de verebilirseniz iyi olur.<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); "><br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); ">Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.<br style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif; font-size: 13px; : rgb(250, 250, 250); ">
Gönderim Zamanı: Bugün Saat 16:05 Slm Hyundai Blue Prime Aldım.Yalnız eksik olan birkaç bir şey var onları yaptırabilirmiyim.İstanbul Kartal dan yazıyorum nerede yaptırabilirim. Yağmur Sensörü Far Sensörü Anahtardan kapılar kitlendiğinde Çamlar otomatik yukarı kalksın bir de bu kit Bunları Nerede yaptırabilirim. Yaptırabileceğim yerin telefon ve adres bilgilerini de verebilirseniz iyi olur. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. bilen var mi Düzenleyen : ramazank
Bilen yok mu arkadaslar Slm Hyundai Blue Prime Aldım.Yalnız eksik olan birkaç bir şey var onları yaptırabilirmiyim.İstanbul Kartal dan yazıyorum nerede yaptırabilirim. Yağmur Sensörü Far Sensörü Anahtardan kapılar kitlendiğinde Çamlar otomatik yukarı kalksın bir de bu kit Bunları Nerede yaptırabilirim. Yaptırabileceğim yerin telefon ve adres bilgilerini de verebilirseniz iyi olur. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bilen yok mu arkadaslar<br style=": rgb(248, 248, 252); ">Slm<br style=": rgb(248, 248, 252); "><br style=": rgb(248, 248, 252); ">Hyundai Blue Prime Aldım.Yalnız eksik olan birkaç bir şey var onları yaptırabilirmiyim.İstanbul Kartal dan yazıyorum nerede yaptırabilirim.<br style=": rgb(248, 248, 252); "><br style=": rgb(248, 248, 252); ">Yağmur Sensörü<br style=": rgb(248, 248, 252); ">Far Sensörü<br style=": rgb(248, 248, 252); ">Anahtardan kapılar kitlendiğinde Çamlar otomatik yukarı kalksın bir de bu kit<br style=": rgb(248, 248, 252); "><br style=": rgb(248, 248, 252); ">Bunları Nerede yaptırabilirim.<br style=": rgb(248, 248, 252); ">Yaptırabileceğim yerin telefon ve adres bilgilerini de verebilirseniz iyi olur.<br style=": rgb(248, 248, 252); "><br style=": rgb(248, 248, 252); ">Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim