merhaba arkadaşlar bu seferki sorunum 1 vites te veya 2 inci viteste 2000 devir e ulaşana kadar araçta patlamalar oluyor kimi zaman etraftaki insanları korkutacak sekilde gazdan dediler gaza baktırtık sorun yok buji dediler buji ve kablosu değişeli 2 3 ay oldu buji yağlanma yapmış olabilir temizle dediler onu daha ypmadım sorun ne kestiremedim de
düz sistem bugün bilgisayara bağlattım hız kontrol sensörü hava akış sensörü hata kodu verdi pazarteside baktıracam iyice hayırlısı artık eğer benzindeki sorun tamamen biter ise lpg yi söktürmeyi düşünüyorum
bence sorun gazdan kaynaklanıyor sıralı sisteme çevirirseniz sorun olacağını sanmam. hem daha da performans alırsınız. bende de sizin aracınızdan vardı sıralı sistem lpg vardı herhangi bir problem yaşamadım
tek nokta lpg takılmışsa normal yapması acil sıralı sisteme geçmelisiniz dikkat edin o patlamalar başınıza büyük işler açabilir..
arkadaslar benım erada sabahları motor sogukken benzınde gazı yemıyor araba gaz verınce teklıyor 30 sn falan sonra duzelıyor sızce normal mıdır bu herkeste aynı oluyormu