arkadaşlar hyundaı haberlerinde gördüm...ankara konya yolu neziroğluna varmadan biraz gerideymiş.ATA PLAZA HYUNDAI YETKİLİ BAYİ VE SERVİS HİZMETE GİRMİŞ.ANKARA İÇİN ÇOK İYİ OLMUŞ BENCE. keşke 2-3 servis daha açılsada en azından rekabet ortamı oluşsa ve müşteri memnuniyetine daha çok önem verilse,sıfır araç alırkende etkili olur düşüncesindeyim Ve ankaraya gidince ata plazayı denemek istiyorum
Motordan ses geliyordu. Bilindik başkabir yetkili servise giderken Konya yolunda HYUNDAI ATAPLAZA 'yı gördüm. Çok iyi karşılandım, aracımı test ettiler. triger kayışım sente atlamış, onu düzelttiler. Aracımın sağını solunu herşeyini kontrol ettiler. Test sürüşü yaptılar.Yapılanı edileni güzelce açıkladılar. Buradan tüm çalışanlara ve özellikleDeniz Hanıma müşteri memnuniyeti merkezli yaklaşımlarından ötürü teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Ankaralılar için hayırlı olsun.
Valla geçen bende gittim. Önceden Akbak'a gidiyordum. Bir servis müdürü vardı Alaaddin Bey ayrılmış. Müşterilerle çok ilgileniyordu. Beklettiler de beklettiler. Sonra baktım tadı yok. Ata'ya gittim. Sağolsunlar ilgilendiler. Ağır bakımını yaptırdım. Buradan da teşekkür ederim.
bugün neziroğlunda yaşadığım hadiseden sonra çok sevindim. keşke daha önce bu konuyu görseydimde neziroğluna gitmeseydim. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=32589 yukarıda açtığım konudaki sebepten dolayı akşama doğru neziroğlu servise gittim bir sigorta takmaya 8 lira ücret aldılar oto elektrikçisine gitseydim para bile almazdı eminim. işimi gücümü bırakıp yolumu uzattım keşke yakınımda bir elektrikçiye gitseydim bugünden sonra neziroğlu bitmiştir benim için garantiyi bile bitirmeyi düşünüyorum okadar sinirlendim yani