Akaryakıt firmaları benzine 6-8 kuruş aralığında zam yaptı. Pompaya yansıyan fiyat artırımı kırsal motorin ve dizelde, sırasıyla 10 kuruş ve 7-8 kuruş olarak yansıdı. Zamdan sonra dizel araç kullananların en pahalıya depo doldurduğu şehir 3,15 lirayla Ankara oldu. Bu sabah yapılan değişiklikle 3,69-3,71 lira arasında satılan 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi İstanbul'da 3,78 liraya kadar yükseldi. 2,92 liraya satılan kırsal motorin 3,03'liraya, 3,07 liraya satılan motorin ise 3,15 liraya fırladı. Benzin Motorin İstanbul 3,76-3,78 3,15 İzmir 3,75-3,77 3,12 Ankara 3,76-3,78 3,15 kaynak
Dünya'da diğer ülkelerden üstün olduğumuz ender durumlardan birisi benzin fiyatlarnda açıkarayla birinciyiz.
önce "....e giren şemsiye açılmaz" diyeceğim, ardından da "......üz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın" diyeceğim. vatana, millete, devlete, emekliye, çalışana, bilumum bütün araç sahiplerine Allah sabır versin. iflasa doğru gidiyoruz.
sandık zamanı 3-5 kuruş indirim yaparlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif
Petrol sınırsız bir kaynak değil ve en fazla 50 yıl sonra bitmiş olacak. Hâlâ yapmamışsanız, kendinizi düzenli fiyat artışlarınıza hazırlamanız iyi olur. Ayrıca, geçen sabah TRT Haber'de izlediğime göre, dünyadaki sera gazları rekor seviyeye yükselmiş. Birkaç sene önce geridönülemez noktayı zaten geçmiştik, şimdi sona doğru ilerliyruz. Yapmamız gerekenler kısa mesafelerde otomobil kullanmamak; bisikleti alternatif ulaşım aracı olarak değerlendirmek ve tek başımıza bir yere gideceğimiz zaman toplu taşımayı tercih etmektir. Düzenleyen : tahrikk
ya da elektrikli otomobil kullanmak. bir ara su ile çalışan arabada yapmışlardı sonradan yapan adamı ne yaptılar bilmiyorum.
lpg den daha az zam gelmiş. bence lpg 10 tl, dizel 15 tl , benzinde 20 tl olmalı ki millet biraz kendine gelsin
Bu ülkede birilerinin tekerine çomak sokan icat yapmıyacaksın kardeşim! Bakınız; *İlk türk yerli yapım uçak maketi patent alamadı, üstelik ceza aldı. Prototipi yapan motor ustası sinirden uçağı benzin döküp yaktı. ..Konya * Su desteği ile çalışan otomobilin mucidi bir süre sonra ortadan kayboldu. * İlk Aselsan ın tasarladığı yerli üretim tank Mühendisleri Proje bitiminde esrarengiz bir şekilde intihar etti. *ÇAğa imza atabilecek Quantum fiziği ile ilgili 6 Türk fizik profesörü 2007 de Isparta uçağında uçağın sisli havada kuruğunu dağa çarpması ile kazada öldü! ..... * Elektrik ile çalışan otomobilere Türkiye gümrük girişinde yüksek vergi! FILAAN..... FILAAAAN...FILAAAAAN.... İcat yapmayacan usta. yoksa CIZZZZZZ...
o adamı ortadan kaldırdılar bende çok iyi hatırlıyorum..ya tehdit ederk yada para vererek ajanalr susturdu o adamı düşünsene o adamı tubitak adına çalışıp devlet ve glecek adına ne projeeler ürettiğini bunu büyük ülkeler petrol şirketleri otomobil üreticileri istermi istemez biz ülkemideki beyinlerin değerini bilemezken elin amerikalısı ya kendi ülkesine götürüyo kendi adına çalıştırıyo yada bizimkilerden önce davranıp susturuyolar adamı...