Herkese selamlar, 236.000 km / 16 yıl süren Accent Era macerasından sonra baba aracını kendisine bırakıp Bayon ile hanemize yeni bir hyundai daha ekledik. Aracı değerlendirmek için henüz çok erken. LPG'den ayrılmış olmanın burukluğu içimizde yeni maceraya başlıyoruz
Çekiyor çekiyor, 1.4 motora göre güzel çekiyor. Hemde lpg ile çekiyor. Ancak 1.6 turbolu arabalar gibi gitmiyor. ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.
Çok teşekkürler, yavas yavas terminolojiyi tekrar oturacağım Era hala bizimle hocam, biraz daha yolumuz var kendisiyle, buralardayız Çok teşekkür
Kullanım tecrübelerinizi bekliyoruz, benim de aklımda olan bir araç. Şu devirde hem 1.4 hem 1.0 motoruyla alınabilecek en mantıklı, en sorunsuz ve en dolu otomobillerden.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Bende tekrar Hyundai kullanıcısı olmayı düşünüyorum ciddi şekilde.